Herkese merhaba bu forumda 2 çocuk doğurdum .o yüzden doğum hikayemi yazmak istedim .aslinda happy kıdse geçtim. Ama buraya tekrar döndüm. Yabancı hissettim orada😃Gelelim hikayeme öncelikle hamile kalınca zaman gecmyck doğuma yıllar var gibi hissedyrz ama geçiyor. Sürpriz bur gebelikti 2 aylık olunca ogrendim. Çok stres yaptım çok korku oldu son ayda doktor kontrolune titreyerek gdyrdm. Resmen içeri geçip jinekolojik masayı görünce kalbim sıkışıyordu fobi haline gelmsti 39+6 da kontrolüm olmasına rağmen korkudan gitmedim.😀Sonra annemler kaymakamlar hepsi gelip bana moral verdi 40 olunca cesaretimi toplayıp gittim korku tavan nst ultrason bakıldı ben yatış yapilacak açılma bakilacak diye titryrm birden doktorum herşey yolunda 41e kadar bklycz deyince bir rahatlama geldi tüm stresi attim ramazandı eve geldim kaynanamlar bende iftar hazırladım tatlı yaptim bir hevesle artık doğum stresini tamamen atmistim asıl onmli etken buymus gece otururken karnimda düzenli olarak bebeğim toplanyrdu bubtoplanma belden tüm karnınıza kadar hissdlyr acabami dyrdm saat sahura kadar gdyrdu ben hem diş agrisi cekyrdm hem grip hemde doğurmaya calsyrdm😃sahur yaptm eşimle sonra kendime hastane cantasi hazirldm eşimi yatmaya yolladim sabah namazını kıldım o halde bol bol dua ettim sonra biraz yatıyım dedim ağrılar esiginde sabaha kadar biraz dalyrdm ağrılar gelince kalkyrdm sabah 10 oldu annem mesaj atti iyiyim disim ağrıyor dedim bu arada sabaha yanagim elma var gibi sismis anneme söylemedim sancim oldugunu endiselenmesin diye artık bende pes eşimi uyandirdim cabuk beni götür diye o sırada kaynanamı eltimi uyandırdı onları bekleyene kadar ben bittim geç kalmstm hissdyrdm. Birden herşey siddetlendi o korku sanci çekmektende zordu arabaya bindik Ben duramyrm bgryrm doğacak hissdyrm hayatımın en zorlu dakikalariydi anlatılmaz yasanir bagryrm eşime yalvariyrm acele beni yetistir .o sırada suyum geldi ayağa kalktim bacaklarimi sıktım dona kaldim kipirdymyrm bagiramayrm sadece doguruyorum eltimin elini sıkmaktan morarmış eşim 120 basıyor kaynanam esime kızıyor yavasla diyor ben sadece yola odaklanmisim ne zaman bitecek diye birde kimildarsam bebek gelecek gibi kaynanam kendini sıkma bebeğe bisey olur diyor Allahtan 23 nisan sabahiydi çıkma yasağı olduğundan yol boştu dolu olsa asla yetistiremezlerdi. Acile yetistik eşim koştu içerden yardim çağırdı ebeler ellerine eldiven geçirip bir yandan kosuyoardi ben bacaklarimi kitleyip durmuşum arka koltukta ellerini uzatıp indirmeye calsyrlr neyse indirdiler hemen dogumhaneye çıkıcaz dayan dediler yooog çıkamamam diye bagiriyorum derin nefes al ver diyip birden sedyeyi çok hızlı bir sekilde yitmeye basladilar koridorda önlerine çıkana bagiryrlardi çekilin diye çok şükür dogumhaneye girdim çatala direk aldilar tüm ebeler başıma toplandi biri bakarken suratini eksikti acaba dedim ne gordukuki😀meğer gelen su mekanyumluymus hemen bebeği almamız lazım dediler bir yandan kolumdan ilaç verdler ebe hazırlandı ikin diyor ben ikinmyrm bende o güç yok ikinyrm ebe boşuna bogazini yoruyorsun olmyr söyle yap boyke yap desede nafile gercekten güç önmli diğer ebe karnima dirsekleriyle bastryr olmyrdu o an Rabbim Tüm hamilelere kolaylik versin korkutmak gibi olmasında can ceksyr insan resmen çok şükür Rabbim kolaylık verdi bebegim dogdu 🤲❤kakasini yapmıştı hemen alip mudahale ettiler cok sukur iyiydi. Bu arada O kadar korktugum Catala bir kez çıktım dogurup indim .Birde kızlar mucizemidir nedir bebeğim doğduktan sonra ebe bizimkilere anltyrdu bebegim inerken başını yukari dogru kaldırmış o yuzden doğum anında zorlandim birde herseyde hayır var derlerya basiyla kapatmamis olsaydi ben yolda doguracakmisim o yüzden yolda inmemiş Buda Rabbimin mucizesi Çok şükür ben kurtuldum.Darisi Tüm bu yolda Bekleyenlere Inşallah Rabbim hepinizi Hayirlisiyla Sağlıkla kurtarsın Bebeklerinize Kavuştursun. Hiç korkmayın Buda kadinlarin mucizesi Hepimiz yapacak gucteyiz Sağlıkla kalın Rabbim Hepimizin evlatlarini bagislasin 🤲❤❤Birde size Tavsiyem doğum başlayınca dus alın evde bekleyin falan laflarini asla yapmayın zamaninda hastane de olun en güvenli yer de