Ysmnysfkn Merhaba bugün dalgınlıkla avm giriş kapısındaki o cihaz dan geçtim bişey olur mu bebeğimi etkiler mi çok üzüldüm hemen süt falan içtim ama yine de korktum
Busradonmezus lknurKcn Ysmnysfkn bunun bir zararı olmadığını söylemişti doktor bu farklı bir şeymiş röntgenden veya radyasyondan
Lulemom Xraylar saniyelik ve çok düşük radyasyon yayar. Yani telefondan belki daha çok radyasyon alıyorsundur. Rahat ol hiç bişi olmaz
Ysmnysfkn Aysemuhammet valla canım hep o kaygı ile dolaşınca açıkçası bu da tedirgin etti ki çoğu hamile geçmiyor
_gmzee Ysmnysfkn boy adaptöründe radyasyon yoktur x-ray cihazlarında vardır, hiç endişelenmeyin. Bazen çalıştığım kurumda 1 saat için 3-4 kez dedektörden geçtiğim de oldu.. içiniz rahat olsun
3_prenses_annesi kelebegimm07 hayır zararsız ben avm de güvenlik görevlisiyim zararlı olan x ray cihazı canim çanta vs koyduğumuz bölme duyarlı kapının her hangi bi ışın yaymadigi için hamilelere de bebeklere de bir zarari yok zaten öyle bişey olsa bu hamile yada normal bi insan hiç kullanılmaz canım sonuçta onlarda radrasyon alır🙂sevgiler..
kelebegimm07 Ysmnysfkn sürekli girme tedbir al bir seferden birşey olmaz belki birkaç sefer ama zararı var bunu çok duydum zaten hamile olduğunu görünce yandan kendileri alıyorlar
3_prenses_annesi Ysmnysfkn canım avm de güvenlik görevlisiyim ben 2 hamilelik gecirdim çalıştığım donemde surekli gectim o kapidan bebeklede geciyorum simdi çünkü kapı dedektörü zararlı değil ışın yaymıyor zararlı olan canta koyduğumuz yer x ray cihazı radrasyon onda var için rahat olsun hic bir zararı yok ama tabii içi rahat etmeyen hamileleri yandan alıyoruz ben zararlı olmadığını bildiğim için heo geçtim yani son aylarıma kadar🙂
Beyzan 3_prenses_annesi bu tarz sorulara mesleği bilen insanlar cevap yazınca çok mutlu oluyorum mesela kedi köpek zararlı mı sorusuna bir veteriner yazınca filan 😃 bu da mutlu etti. Bizim insanimiz evindeki modemin elindeki cep telefonunun yağdığı radyasyondan korkmaz ama metal dedektörüne radyasyon var der 🤦🏻♀️ ben avm.de çalışan insanlara saygı duyuyorum ve düzeni hiç bozmadan direk geçiyorum metal dedektöründen 🤷🏻♀️
kelebegimm07 3_prenses_annesi yaa ben hep öyle duydum. Benim ablam gebeyken doktoruda ona ordan geçmemesi gerektiğini söylemiş o yüzden yıllardır böyle biliyorum belkide ben yanlış biliyorumdur bu zamana kadar. Öğrenmiş oldum teşekkür ederim :))
3_prenses_annesi kelebegimm07 yok canım ben 8 ay boyunca gectim gorev yerimden her hangi bi zarari yok iciniz rahat olsun
3_prenses_annesi Herkesin doğru bildiği bir yanlış duyarli kapı zararlı diye zararli olan x ray cihazı çanta koyulan bölme tabi bunu derken illa gecin diye değil dogrusunu söylemek icin ben Avm de güvenlik görevlisiyim bunun eğitimini aldim cihazlar hakkında🙂