Dubletombikdoner hanımlar hanımcımlar 😁😂 Boğazımda parazit ( kıl kurdu ) var 😁😂🤭 Benim bunları def etmem için ne yapmam lazım ( ilaç kullanamıyorum hamileyim ) Kabak çekirdeğide denedim gitmiyorlar 😁😂
annesinin_bebisi Nasıl öğrendiniz boğazınızda parazit olduğunu, 1 senedir geçmeyen boğaz sıkıntım var kimse anlayamadı ne olduğunu da ondan merak ettim🤔
Dubletombikdoner annesinin_bebisi bogazimi 2 aydır sanki boyle kanca atıyorlar geri çekiyorlardı ve2 ay inanın hic umursamadim ıhlamur falan ictim ama gece surekli kaldırıyordu yataktan sonra bi doktora gideyim dedim 😊 ve doktor hemen anladı
annesinin_bebisi Dubletombikdoner benim de sürekli bi yutkunma isteğim var gece uyanıp dakikalarca yutkunmaya çalışıyorum sanki boğulacakmış gibi oluyorum.
Dubletombikdoner Gunes_84 Bogazda yirtilmalar gece uyurken bile sanki bogazinizi yırtan biri varmis gibi uyanmak sicak bisey içerken yanması ve bisey yedigimde İKK orda az durup sonra boğazımdan devam etmesi😁😊
Gunes_84 Dubletombikdoner Benimde boğazımda çok afedersin ama balgam var sanırım. Yutkundukça Bişi takılıyor gibi. Öksürsem bile çıkartamıyorum midem bulanıyor geri yutuyorum. Nasıl temizlicem boğazımı hiç bilmiyorum.
annesinin_bebisi İlk ondan şüphelendik bakıldı tüm kan değerlerine bişey çıkmadı, kbb uzmanı bir sürü ilaç verdi hiç biri işe yaramadı, en son alerji olabilir dendi o sırada hamile olduğumu öğrendim ilaç kullanamayacağım için bıraktım takibi 😕
Dubletombikdoner annesinin_bebisi Ama kil kurdunu hic aklınıza getirmeyin cunku 6 hafta yaşarlarmış yenilenirlenmis 😁bende oyle oldu bi ara duruldu tekrardan basladi sizin ki uzun sureli bisey bir profesörle falan konussaniz cunku iskence bir ağrının sebebini bilmemek
Dubletombikdoner annesinin_bebisi Bende ayni sekilde direk bir doktora gidip sonuc almak istedim 😊 ilk once bogazimdaki belirtileri tek tek araştırdım 😁😂🤭 ama inanın kil kurdu olacağını ruyamda bile göremedim🤣🤣🤣🤣
Dubletombikdoner Valla postu actim ama uykum cok geldi 😁😂😂🤣😁🤣🤣😁kizlar siz yazın ben yarin cevap vericem olurmu😁😂kusura bakmayin 😁😊😍