ZeynepKurt35 Merhaba ben 5 aylik hamileyim bebeğiin beyninde 18 haftalikken 4 ml boyunda kist var dediler ama bu durumla karşılaşan varmi acaba anneler
Educator ZeynepKurt35 23. Haftada tamamen geçiyor genellikle erkek bebekte görülüyor korkmayın. Benım de 16. Haftamdo cıktı uykularım kaçıyordu ama detaylıda tertemizdi yuzde 99′u gecıyor merak etme🌸
ElifEker ZeynepKurt35 Benimde bebeğimin beyninde kist var ama doktorum diyor ki bu kist ilerleyen haftalarda geçecektir geçmese bile doğduktan sonra kalsa bile bebeğinin hayatını gelişimini etkileyecek bir kist değil için rahat olsun. Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Fatmanesli ZeynepKurt35 benim yeğenim söylediler bizde anneside çok üzüldük hamileliği zehir geçti ama doğduğunda tamamen geçmişti şuan 3 yaşında lütfen icini rahat tut.hamilligin tadını çıkar
ZeynepKurt35 Educator benim kızım olucak ınsallah 21 haftalık oldum salı günü giricem detaylı ultrasona korkuyorum ınsalllah geçmiştir istahim da yok zaten hıcbırsey yiyemiyorum 😣😣
ZeynepKurt35 ElifEker ya benimkide 26 haftada genelde kaybolduğunu söyledi ama bakalim amin inşallah cümlemizin 🥰🤲🤲🤲🤲
Educator ZeynepKurt35 hiç korkma mutlaka gecıyor. Zaten ilk gördüğünde de iki üç aya gecer demişti doktorum ama yıne de içim hiç rahat etmemişti, sizi anlayabiliyorum. Ben cok arastırdım ceviz yemeyi öneriyorlardı hep bol bol ceviz tüket