YuvarlanamayanPandaa Dilek19055 19+5 im bakarsan 27 falan gibiyşm 😂😂 iç karın darlıgından dolayı direk dışarı çıktık 😂
suscarparimm Dilek19055 37+6 olcaz baksan 30 haftalık gibi çok yok iç karınla alakalı o birazda iç karnın geniş ise bebek kendine içerde yer ediniyor dışarı belli etmiyor çok
dilaraonat Dilek19055 3 aylık hamileyim 5 aylık gibi duruyorum ama hamile olduğumdan karnımım büyümesinden anlamıştık zaten bazılarının bi anda çıkabiliyormuş normal sanırım 😊
Ebrusema 30 haftalığım sanki sanırsın akşam yemişim yemişim de hafif gaz yapmış bende 😂😂 bu kadar mı çıkmaz 🤦🏻♀️
elisa123 Dilek19055 dışardan hamilemisin diye sorular gelmeye başladı belli oluyor yani 19 haftalıgım
Fatmakara97 Dilek19055 ben 10 haftalık olcam hafif karnım çıktı 3 gündür. Normalde yemek yiyince çıkan göbek değil ama farklı duruyor zayıflarda ve iç karın darlığından çabuk belli oluyormuş bende onlardanım galiba bilmiyorum 🥰
Bnkchamis Dilek19055 17 haftalığım karnım da çıkmadı bir gram da almadım o bebiş içerde sessiz sakin büyüyor bakalım nereye kadar böyle gidecek 😂
balarisi06 Dilek19055 18+5 oldum baya belli oluyor karnım iç karın genişse geç belli olurmuş öyle diyorlar belki seninde öyledir