Ceycey Kızlar 17 haftalık hamileyim doktor vitamin ilaçları verdi onları kullanıyorum ve 2 gündür falan dışkım simsiyah varmı acaba böyle bi sorun yaşayan ilaçlardan olabılırmı
Ceycey Doktorada sürekli mesaj atıp rahatsız etmek istemedım kontrolümde 1 ay sonra endişelendim bi anda ama ilaçlardındır ozaman inşallah 🙂🙏
Minikkurabiye Valla ben fazla zeytin yememe bağlıyordum bu durumu ama 16+4üz vitamin olarak bi tek decavit kullanıyorum şuanda fakat malesef benimde o durumda siyah yani. Suyumuda gayet iyi içtiğim halde öyle geliyor . 😵
MerveMustafaKaraku Ceycey bünye alışınca yani bi kaç gün geçince normale dönüyor. Siz yeni mi başladınız bu ilaçlara
Dilekaslan Ceycey aynı sorunu yaşadım. Doktorum demir ilacımı değiştirdi. Solgar marka demir ilacı kullanıyorum. Hiç bir yan etkisini görmedim. Umarım size de faydası dokunur.
busra6161 Sehzade afedersiniz maltofer kabizlik yaptimi sizde ben kullaniyorumda nedense hep ona bagliyorum
MerveMustafaKaraku Ceycey geçer bi iki güne. Hatta bi gün içmeyi unuttum ertesi gün içtiğimde yine siyahtı ilk günler gibi tekrar normale döndü