Egemenim64 Doktorum hamileymiş benden önce 1 ay önce doğumu yani son aylarda olmayacak değiştirmelimiyim sizce çok seviyodum doktorumu napmalıyım sizce çok kararsız kaldım 🤷🤷
Minnosunannesiii Egemenim64 değiştir tabi ki doğumda olmayacak son dakika hangi soktora güvenebilirsin ki
marbling10 Egemenim64 değiştirmeyin ama ikinci bir doktora da devam edin paralel olarak bence. En azından doktorunuz olmadığında gğveneceğiniz başka bir doktorunuz olmuş olur
bitanembugram Egemenim64 Yeriniz de olsam değiştiririm son ayınız da başka doktor arayıp o doktora isinana kadar çok zor zaten kendiniz de doğum için bı korku endişe için de olucaksıniz şimdi den bulursaniz doğuma kadar alisirsiniz en azindan
Egemenim64 Minnosunannesiii Bende öyle düşünüyorum 16 haftalığım çok geç gidersem o doktor bana ben ona alışamam
Baloncuk41 Degistirin bence kac haftaliksiniz sonlara yaklasmadan sonra sizin icin alismasi zor olabilir
Egemenim64 Baloncuk41 16 haftalığım 4. Haftadan beri bu doktoruma devam ediyodum alışmıştım başka doktora gidince o nasıl karşılar acaba 🤷