Almilanaz5656 Kizlar yarın 39+4 haftalık oluyorum ama ne gelen var ne giden sancım da yok hiç bir berilti de yok eşim de iznin komtanindan almışi cuma günü gelicek ve 10 gün izni var 10 icirisinde doğum yapamasam onun için sıkıntı olur
Bittercikolata Almilanaz5656 Allah bilir ama yaparsınız bence 10 gün sonra nerdeyse 41. Haftayı geçiyorsunuz. Çocuğu o kadar bekletmezler benim fikrim o yönde. Bide babalik izni yok mu eşinizin doğum olmadan mi aldı o izni?
saziye51 Almilanaz5656 benim de eşim asker 10 gün doğum izni veriyorlar bende önceden almasını istemedim çünkü ne zaman doğum yapacağım belli değil diye 🤭
Papatya_38 Almilanaz5656 Keşke doğum yapınca gelseymis benim de eşim askwe öyle yapmayı düşünüyorum , yoksa iki taraf içinde stres verici zor durum
Almilanaz5656 Bittercikolata izin almış ama 10 içerisinde doğum yapmasam komtanin diyicek hani nerde doğum yaptı kötü bir durum olur onun içinde
Almilanaz5656 saziye51 doktorum 25 30 Mayıs dedi ama ne gelen var ne giden bende eşime öyle dedim o da komtanin öyle demisi komtani da izin vermiş
saziye51 Almilanaz5656 hurma yiyin merdiven inip çıkıp ve squat yapın 🤭😊 geçen bi yazıda denk geldim arkadaşın biri. 2 saat yürümüş ve akşamına doğum yapmış 😊
Almilanaz5656 Papatya_38 başta zaten izni öyle verdiler ama komutan fikirni değiştirmiş eşime ne zaman gitmek istesen gidebilirsin demisi
Nurgull__ Almilanaz5656 içerde yıllık izini yok mu canım bende cuma sezeryan olucam eşim bu gün geldi mesela 7 gün kendi izinini kullanıcak 10 de babalık izini kullanıcak
Almilanaz5656 saziye51 hahah bende onu gördüm inan her gece yürüyüşü de yapıyorum ama gelmek bilmedi kızım olsun ya ne zaman gelmek isterse gelsin