Byby99 Bugün doktorumuz kilosunun 2925 olduğunu haftasından önde olduğunu söyledi. Hatta şekerin mi var bebek biraz kilolu dedi. Kilo hakkında pek Bi fikrim yok 35. Haftada kaç kilo olmalı ki bebek?
Crn1996 Byby99 canım her bebek farklıdır kilosuna çok takılmamak lazım ayrıca 35.haftada bebeğim 2 kilo 960 gramdı doktorum fazla demedi hiç kilosuna bence seninkide normal
Sifa0033 Byby99 kız MaşaAllah benim kızım 38+2 de 2950 gramdı. 😂😂 tombiş olucak desene bebiş. Her bebeğin gelişimi farklıdır canım benim kızım 35. Haftada 2200 falandı
Byby99 mucizemmmmmmmm sadece merak ettiğim için sordum. Doktor şeker falan deyince tedirgin oldum o yüzden
Byby99 Sifa0033 evet her bebeğim gelişimi farklı benim ilk oğlum da 39 da 3300 doğmuştu tek bildiğim o ☺️ o zamanlardaki hafta kilosunu hep unuttum 😂
noktaninannesi Banada şekerin var şekerin var dediler ortalığı ayağa kaldırdılar diyet yaptım bebek gene kilo almış genetik biraz bide sizden bebeğe giden kan akışı eğer güzelse bebeğin kilosu güzel oluyor benim öyle en azından yesemde kilo alıyor bebek yemesemde
Taze_gebe Byby99 doktorunuz yeni mi yani şekerin mi var demiş ya şeker takibi yapmadı mı diye soruyorum