Berryusss Alaz34 kartsl avicenna umut hastanesine gidiyorum aylik kontrollerime detayli ultrssonada orda girdim 45 dakika sürdü gayet güzel bakildi fiyat 375 Tl .radyoloji uzmani doktor fatih yilmaz bakiyor
Alaz34 Berryusss yanınızda gelen kişi de içeriye girebiliyor mu? Ve ne kadar öncesinde randevu almam gerekir.? Bir de resim ve CD veriyor mu ?
Berryusss Alaz34 yaninda gelen kisiyi almiyor doktor inceleme esnasinda dikkatimi dagitacak birsey istemiyorum dedi randevu almya gerek yok geldiginizde isleme koyiluyor ben sadece önümde 1 kisi beklemistim
bitanembugram kubraa_a bende Halil beye gittim tavsiye ederim gerçekten işin de çok iyi bı doktor ayrıca doktorunuz tekrar baktırın derse ücretsiz de bakıyor cd halin de baktığı herşeyi veriyor
Betus344 Alaz34 Pendikte Dr halil mesut var öneririm çok ilgili 45 dakıka sürmüştü şimdi zam gelmiş herhlde ben 360 gibi bi tutara cektırmıştom
Alaz34 Edabarakk_ Zeki beye randevunuzu ne kadar süre öncesinde aldınız acaba ? Gittiniz mi memnun kaldınız mı ?