dertist kızlar simdi benim kafam karıştı adetime gore 16+6 haftalik ama ultrasona gore 17+5 simdi uygulamaya hangisine gore takip edicem adete gore dogum 3 kasim ultrasona gore 28 ekim kafam cok karışti
QOH dertist benim de 21+5 ama 23+5 görünüyor,doktor geçmiş ölçümlerle karşılaştırdı bebeğin iri olduğunu söyledi.Çoğu bebek bu arayı ilerleyen aylarda kapatıyormuş.5-10 gün fark oluyormuş en fazla.
momsboys dertist son adet tarihinden devam edeceksin ultrason bebeğin gelişimi ile alakalı dogum için onla karar vermiyorlar
dygm3848 Adetine göre takip et canım ultrasonda 1 hf 10 gün ilerden gösterebilir bu bebeğinin haftasına göre daha ilerde geliştiğini gösterir senin esas takip etmen gereken adetinin ilk gününden itibaren olan haftalar
Minnakkannesi dertist sürekli değişiyor o bebek büyüdükçe canım benim ilk iki hafta fark vardı şimdi iyice kapandı birebir aynı oldu
momsboys dertist hayır bebeğin boyu bas cevresi kilosu vb bunlardan biri veya bir kaçı daha ileri haftayla uyumlu oluyor yada bir kaç gün ilerisiyle