Yesim-ertunc30 Merhaba bi kaç haftadır kalça kemiklerim aprıyor yürümekte çok zorlanıyorum topallıyorum ve ayağımı basamıyorum 30 haftalık olduk bu durumu yaşayan var mı
Fatmanur-3 Yesim-ertunc30 Benim hamileliğimin başında. Beri aynı iş yaptımmı kitleniyorum hemen şimdi ağırlaştım 29.haftaya gideceğim şuan iyice ağırlaştım bel kemik ağrılarım çok bebek iyi çok şükğr ama ağrı var dediğin givi
kirazkizi Yesim-ertunc30 benimde 12. Haftadan sonra başladı, şuan 33. haftamdayım. Dönem dönem değişti ama belli bir saatten sonra ayakta kalırsam yada çok uzun süre yatarsam beim sırtım hatta laburgalarım ağrıyor. Vücutta denge mekanizması değişiyor. O yüzden normalmiş.
Anneyizbiz Yesim-ertunc30 canım kesinlikle vitamin eksikliği nen hep yaşadım hep vitamin yerlerde çıktı hele lu d vitamin eksikliği mahvetti beni, iyi olmak istiyorsan vitaminleri ne baktır bir derdim
balbocegim27 Yesim-ertunc30 ben de 17 haftaligim biraz fazla yürüyünce falan sanki kalcamda ki kemikler birbirine geçiyor gibi oluyor adım atamıyorum odadan odaya emekleyerek gittiğim oluyor ve bu hamileliğin başından beri var doktora gidince sorcam bakalım geçer diye bekledim ama geçmedi
Yesim-ertunc30 Kubrakorkut dinleniyorum aslında ama hergün yürüyerek işe gidiyorum resmen ağlıyorum bugün beyin cerrahına gittim bu halde bişey yapamam sıcak uygula parol al dedi hiç bi iş yapamıyorum
Kubrakorkut Yesim-ertunc30 Hım isde bide yürüyorsun ya canım ondan bebek agirlasiyo diye agriyo herhalde
Yesim-ertunc30 Fatmanur-3 çok zor bi durum yani bazen böyle caddenin ortasında oturup ağlamak istiyorum hergün de yürüyüş yapmamız lazım nasıl olacak bilmiyorum
Yesim-ertunc30 kirazkizi benimde baştan belim filan ağrıyordu ayakta çok kalamıyordum ama bu ağrı çok ayrı ayağımı basmamla kuyruk sokumum kalça kemiklerim hepsi ağrıyor
Kubrakorkut Yesim-ertunc30 Evde olursan biraz daha iyi olursun canım Allah’ın izniyle dinlenir sin Rabbim şifa versin bir avizda kurtarsin hepimizi ❤️🌺
Suleasyaa Doktorunuz ile paylaşın bu durumu. Bana magnezyum yazmıştı. 2 hafta falan harika idim. Tekrar başladı hafif hafif . Ekstra kalsiyum ekledi auan harikayım hic bir sıkıntı kalmadi
busden Yesim-ertunc30 bendede aynı sorun var bende 30 haftalığım. Gebelikle ilgili oldugunu düşünmemiştim 🤦🏼♀️
Busraya Bende de oldu o ağrı yolculuk yaptığımda doktoruma danıştım magnezyum kalsiyum içerikli bir takviye yazdı içtiğim gün iyi geldi doktoruna danış bence