Karacam Spinal doğum yapıp baş uyuşması yaşayan var mı? Hala başım uyuşuyor 1,5 aylık olduk..sıvı alıcan bol bol dedi Dr az alınca uyuşmam oluyor ne zaman geçer acaba..
BurcuArslan Karacam bol su ve sade sütsüz kahve durmadan çişe gitmelisin benim öyle geçti allah şifa versin çok kötü bi ağrı biliyorum
Meryem_ozcelk Karacam benim de oldu 1 hafta kafamı yastıktan kaldıramadım ama benim bebeğim kuvezde kalmıştı süt biriktiği için olmuştu süt de çok yaparmış
BurcuArslan Karacam 7 gün başım eğik dolaşıyordum evde başımı kaldırdığım anda uyuşma geliyordu sanki tansiyon aleti kafamda sıkıyor uyuşuyor sebilin başına geçtim su içtim durmadan vücuttan attım narkozu geçti keşke dahabonce yapsaydım dedim lavaboya çıkmaktan korkuyordum otur kalk dikişler ondan su içesin gelmiyordu
Karacam [silindi] sade kahvemi devamla derken ne sıklıkta içmeliyim ne kadar süre sonra geçer bu durum🤦🏼♀️
Karacam Meryem_ozcelk yok sütten değil tamamen spinal olduğunu düşünüyorum hastenede iken ikinci gün başladı gerçi oğlumda emmedi bni ama sütümde kalmadı nerdeyse sağında az çıkıyo bugün hiç sağamadım oğlan durmadı ve kafam uyuşuk şuan🤦🏼♀️
Meryem_ozcelk Karacam bende spinal oldum bende iğne etkisi sanıyordum tabi kişiden kişiye değişir ama kızım emdikçe baş ağrım geçmişti
[silindi] Karacam 6 ay kadar bazen suruyor cnm gunde 1 defa icmeye calis 3 1 arada olur sutlu olur sekerli icebilirsin