sukufee01 Ay bir cok sey yiyemiyorum..sogan olan yemekleri asla agzima süremiyorum . Patates cipsi bile okadar kotu kokuyor ki of cikolata cekiyor canim cok yiyemiyorum.. kokuyor bir tuaf.. napcaz boyle bu ne zaman geccek acaba 😊
[silindi] sukufee01 deli istahin acilinca geciyo ayni suan ben 23 haftalik 2 ci gebelik ne bulsam yutuyom affetmiym bacim
Gizemcetinn sukufee01 ben et yemem normalde sebzenin de her türlüsünü severim hepsini yerim hele ki karnabahar lahana bayılırım normalde. Ama şimdi dolapta görüyorum çiğ halinden bile midem bulanıyor o kokusu geliyor sanki burnuma. Tiksindim. Bana hamile olmadan önce karnabahar dan tiksineceksin deseler hayatta inanmazdım. Şimdide et döner istiyorum sürekli 😂😂
Saniss sukufee01 yemeğe ne zamandır soğan koymuyorum 🤭 sabun şampuan deterjan kokuları beni mahvediyor son günlerim ama inşallah gebelik bitince kesilir bu tiksinme koku hassasiyetleri
Busrayvz-1 sukufee01 of sormayın ben yolun başındayken 2 ayı geçti yatıyorum daha 13 haftalık kokularda çok hassasım en kötüsü maske takamıyorum e maske takamayınca bi yere de gidemiyorum Allah yardımcımız olsun 🥺
Sabi_yagmur [silindi] bende 23 haftaligim benimde ikinci gebelik Bende öyle valla ne bulsam yiyorum davul gibi olacam diye korkuyorum 🤣🤣
sukufee01 Saniss dogumdan sonra hemen geciyormus.vende oyleyim sampuan detarjan hepsi pis kokuyor ot of az kalmis en azindan bacim kurtuluyon😄
[silindi] sukufee01 kokuyu unutturucak istah cnm daha gelmemis daha sana banada sadece et pis kokardi dometes zeytin hic yemedim gebeligim bitene kadar
noktaninannesi sukufee01 35+5 oldum 20. Haftalarımda falan başladı soğan sarımsak deterjan güzel kokuları unuttum resmen 😂 be soğan aşığıydım soğansız asla bi şey yemezdim 😂 bazen annemler dünden soğan yemiş oluyor ki benim yanıma gelcekleri gün yemezler diyorum siz soğan mı yediniz annem diyo yuh dişlerimi 10 kere fırçaladım 😂😂 eşim gün içinde yediyse başka odada yatıyor o derece 😂
sukufee01 noktaninannesi ooo baya zor senin cig sogani bile aliyon kokusunu.. bende yemekte taze sogan bile olsa yiyemiyorum kokuyor ama cok pis kokuyir sogan gibide degil.. resmen ac geziyorum. Biran once dogurmak istiyorum😄😄😄
noktaninannesi sukufee01 seni o kadar iyi anlıyorum ki 😂 benim ki baya beter gerçekten 😂 ne kadar hurafe olsada erkek bebekler yapabiliyormuş böyle şeyler 😂
Gizemcetinn sukufee01 inşallah canım ben yerken eşim beni tanıyamadı o kadar ki aşk la iştahla koca koca ısırıklar la yedim 😂😂