Bende dogurdum biraz sürpriz şekilde😇 37+5de rutin kontrller sonucu gebelik zehirlenmesi ve yüksek tansiyon tanısı ile yarım saat içinde sezeryan ameliyat ile kızım dünyaya geldi. Bir yandan zehirlenme tanısı bir yandan ameliyat korkusu bir yandan kızıma kavuşabilçekmiyim endişesi ile ameliyata alındım. Spinal anestezi uygulandı hiç birşey hissetmedim iğne uygulanırken yani. taki ayaklarıma soguk birşeyler gelene kadar hemen yatırdılar beni. Uyuştummu diye buz koydular gögsümden aşşa hissetmedim cünki ilacın etkisi başlıyordu.Doktorum geldi ve 5 dk içinde kızım dünyaya geldi. Bebeğin cıkış aşamalaro biraz itil kakış hissettim yüreğim agzıma gelir gibi oldu ama onun dışında ne bir acı ne bir sızı spinal anestezi uygulanan iğneyi bile hissetmedim. Odaya cıkarıldıgımda karnıma kum torbası koydular sanırım içimdeki kanı boşaltmak içindi 2 saat kadar kaldı cok acılı bir sürecdi benim için. Baş agrım olmadı hemşireler yatagı dik tutun dedikleri için sanırım. İlk kalkcagımız zaman kalkabilirim diyip karşıya bakarak bir cırpıda kalkın ve bol bol yürüyün bugun 10. Günüm ilk günlere göre cok iyiyim işimi görebiliyorum yavaş yavaş bol bol yürüyorum evin içinde 😍 Böyle heycanlı korkulu ama bir okadarda mutlu bir sürec geçirdim. Rabbim herkese yaşatsın hamile kardeşlerim bir an önce yavrularını acısız sızısız kucagına alsın inşallah 😍❤️😘👼🏻