Arifcaninannesi Cns_33 kimyon suyu kaynat sogusun ver cnm yada biogaia gaz damlasi ver bagirsak duzneleyicidir o bide surekli bisiklet hareketi yap gazini cikarrsin
Basakgul Cns_33 Şimdi size bunu yap şunu yap diyecekler siz de öneri istemissiniz ama doktor onayı olamdany hiç bir şey vermeyin çok tehlikeli.
Sedakbyk Cns_33 biogia kullanmistim(doktorunuza danisin yine),ayaklarini karnina dogru bastirinca rahatliyordu,ayaklarini surekli sicak tutun,dus aldirip losyonla karnini saat yonunde ovalayin.
Asliyim Cns_33 Kimyon gibi baharat türü kesinlikle verme Instagram’da Doktor Ali Fuat Serpen var 1yasina kadar baharat türünü asla önermiyor beyinsel gelişimini etkiliyormus biogai rahatlatıyor birde karnını sıcak tut havlu ısıtıp köy veya kiraz çekirdeği kendin yediklerini dikkat et gaz içeren yiyecekler yeme ben kızında yemiyordum faydasinida gördüm yemek yedikten sonra kimyon veya rezene çayı iç jendin senin gazını alıyor bebegede böylelikle geçmiyor bir bebeğin ayağına acı elma yağı sürün diyorlar oda iyiymis
[silindi] Cns_33 zinco iyi cnm emiyorsa bol bol kimyon cayi ic 1 cay kasigida bebise ver duzenli masajini yap iyi gelicektir kizim kolikti ilk sadece bunlar iyi geldi
nerelerdekaldin Cns_33 doktor onayı olmadan ilac ya da bitki vermeyin. bebe yağıyla masaj yapın karnına ayaklarına vs bir de kucakta popodan pış pış yapın
Cansu13 Cns_33 İnternette bunun için masaj videoları var canım güzel bi duş sonrası zeytinyağıyla ya da bebek yağıylaı bi masaj yapabilirsin birde yediklerine kimyon ekle kendinin mutlaka ☺️
Sblglc Cns_33 benimde bebegim gazli doktor bana kimyon cayi icmemi ve her yemege kimyon katmami soyledi. Yarim cay bardagi suya cay kasiginin ucuyla cok az kimyon koyup kaynatip suzuyorum kendim iciyorum bebegede cay kasiginin ucuyla veriyorum. Gaz damlasinida emzige damlatip oyle veriyorum boyle tukuruk salgilamis oluyo daha kolay iniyo mideye ve bol bol saat yonunde karin masaji sonrada bacaklarini karnina bastiriyorum ohh mis rhatliyo. Tavsiyem emzirdikten sonra hemen sirtina vurarak gaz bagirsaklara inmeden cikarin diger bacaklarini karnina bastirma olayini ya emzirmeden once ya da yarim saat sonra yapin ki bebek sutu geri cikarmasin ☺️