yavrukom Emnemrahf merak ettiğim birşey vAr 37 den sonra acilden giris yaptığınzda muayne nasıl oluyor alttan kabul etmiyosan girme diyo normalde hemşire her gittiğinde alttan mi
Emnemrahf yavrukom sancın yoksa neden alttan muane etsınki belki bi sefer acıklık için bakar ama sanmıyrum her seferınde baksın bana bi kez baktı sonra zaten kontrol için cumartesı gittiğimde doguma aldılar sancı varmıs
MirzaHazal56 69eyma kesinlikle tavsiye ederim doktorları çok iyi ve ilgileniyorlar . Ben hamileliğim başında beri oraya gidiyorum . Hangi doktora aldınız
Hafsa533- Msydn6 Refakatçi bayan olması şartı mı acaba benim o durumda eşimden başka yok yanımda kalacak
Msydn6 Hafsa533- Evet maalesef erkek kesinlikle yasak kadın refakatçi olmak zorunda kadın bir yakınınız yok ise yalnız kalmak zorundasınız öyle oluncada hemşireler yardımcı oluyo
69eyma MirzaHazal56 O hastanesini doğumu nasıl oluyor hiç bilmiyorum ilk gebeliğim o hastanede doğum yapicam insallah
MirzaHazal56 69eyma bence doğru karar vermişsiniz memnun kalacaksınız . Sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah 🤲 sürekli hastane değiştirmeyin oraya kaydınızı açın doğum yapana kadar konrtollere gidin
serozzz Msydn6 birsey sorabilir miyim? Bu basaksehir devlet hastanesi ile cam ve sakura farkli hastaneler mi acaba. Randevu bulamiyorm bir turlu ve birde acaba daha onceden orda muayene olmak gerekli mi. Birinin takibinde olmak mi gerekir.
Msydn6 serozzz evet ikisi farklı hastaneler, Başakşehir Devlet Hastanesi eski devlet hastanesi Çam Sakura Şehir Hastanesi yeni hastane yani , önceden gidip muayene olmanız kaydınız olması önemli tabi iyi olur
serozzz Msydn6 randevu bulamiyorum bir turlu normal mi bu. Lohusa menapoz flan vsr kadin dogum gebe yok 😞
Msydn6 serozzz Evet gebeye biraz zor düşüyor şöyle yapın haftaiçleri öğleden sonralrı açılıyor gebe polikliniği randevuları saat 11 de mhrs mobilden girip bakın sık sık kontrol edin hatırlatma talebi oluşturun bu şekilde randevu bulabilirsiniz ben böyle kolaylıkla alıyordum🌸
Meltem_aras Msydn6 birsey sorucam önceden açtigimiz randevu bildirimleri,randevuya ne kadar zamn kala bildirim veriyor?