civciv1520 Kızlar selam ilk doğumum olcak nasipse 36+2 haftalık hamileyim 🤲 38+5 sezeryan için gün verdi doktorum ya da 39+1 veriyor bebek kilosu ve gelişimi iyi korkma kuvözde kalmaz dedi inşallah sağ salim kavusalim evlatlarımıza. Yani üç gün erken ya da geç çok bişey fark etmez sanırım değil mi ben 38+5 te doğsun istiyorum Allah’ın izniyle
ilknuryakiskan civciv1520 38+5 çok ideal sezeryan için benim 38 alacaktı doktorum sezaryana ama 36+3te kontrolümde acil sezeryana alındım 5 gün kuvözde kalmıştı.
civciv1520 Biranne2meyve Çok geçmiş olsun Rabbim evladınız size bağışlasın inşallah sağ salim büyütün 🥰
SenaKoputan Bana da 39+2ye gün verdi doktorum. Ama daha 15 gün var. Bana çok geç gibo geliyor. İkinci doğumum olcak. Aslında hiç korkmuyorum ama geç gibi geldigi için, suyum gelip sancım başlıcak ve normal doğurcam sanıyorum. Kafam ve psikolojim karma karışık
civciv1520 SenaKoputan evet bende normal doğum istemiyorum korkuyorum bu yüzden sezeryan istedim 39+1 bana da geç geldi açıkçası 38+5 olsun dedim arada üç gün fark vardı gerçi hakkımızda hayırlısı inşallah 🥰 sağ salim kavusalim
elifkurt96 civciv1520 Benimde normalde 39. Haftada olacak sezeryan doğumum ama malesef kızımız gelmek için çok uğraşıyor o yüzden şuan 36+3 üm her an gelebilir durumdayız bu haftayı atlatim diye dua ediyorum küvese girmemesi için 😌😌😌
civciv1520 elifkurt96 sağ salim kucağına al inşallah canım durur o annesi söz dinler 🥰 bişey kalmadı bu haftanın bitmesine zaten 🐣
umyahsen civciv1520 csnım bende 38+2 sezeryana giricem doktor herşeyi iyi dedi çok şükür bakalım inşaAllah herşey yolunda olur 🤗🙏