canomm Selam annisler 40 haftasi dolupta doğumu kendiliğinden nasil başlattınız tam olarak son adet tarihimi hatırlamadığım için bi kaç gün ileride olabilirim geride ama ne gelen var ne bişey bugün gittim kontrole acilmada yok sancida
Bseda canomm kesinlikle hareketi çoğaltın bol bol gün içinde yürüyün merdiven inin çıkın evdeyseniz sürekli ev içinde temizlik yapın eğilip kalkın squat yapın duş alıp özel bölgenize zeytinyağı ile masaj yapın ki kaslarınız açılsın gevşesin. Bunları 38. Haftadan itibaren çoğaltarak yapmak lazım zaten
Dareyn canomm Ben sürekli ayaktaydım hamileliğim sürece sürekli temizlik yapardım ve bol bol yürürdüm bunların erken doğum ile alakası var mı bilmiyorum ama 36.haftada açılmam olmuştu böyle gerçekten takıntılı gibi her gün saatlerce temizlik yapardım 😂😂 Biraz hormonlardan sinirlerim bozulmuştu çünkü doktorum da dinlenmelisin demişti. Bununla alakası var mı bilmiyorum halı falan silebilirsiniz belki merdiven inip çıkın
Mehtapelifada canomm sadece yürüyorum. İlk hamileliğimde daha pasiftim ona rağmen 2 cm açıklığım vardı. Bunda 40 oldum sıfır açıklık. Ki kızım var sürekli hareket halindeyim. Anlamadım nolcak bekliyorum. 42 ye kadar yolu var diyorum ama suni sancıdan da korkuyorum
inci_34 canomm şimdi 40+2 yarın muayenemiz var bakalım şimdilik belirti pek yok geçen hafta yaptıkların işe yarıyor tam gaz devam dedi :):): ama merdiven çıkmaktan yürümekten midem bulandı artık
SenaKoputan Benim 43 haftada ne sancı ne de açılmam vardı. Yatışım yapılmıştı ve 7 saat suni sancı çekmiştim. Buna rağmen 1 cm bile açılmam olmayınca mecburi sezaryene alınmıştım. Bazen olmayınca olmuyor.
gamzeserenn Tüm hamileliğimi hareketli geçirdim hiç yattığımı hatırlamıyorum. 40+4 olduk plates yürüyüş extra ev işi hepsini çoğalttım. Hurma yiyorum ananas yiyorum ama bana mısın demiyor sadece 2 cm açılmam var. Bence birazda yapısal olmayacaksa ne yapsan olmuyor..
Nanelisekerr Ben de 3 ay plates yaptm haftada 3 gün. 2 kedim var o yğzden bir gin olmasa diğer gün ev temizlerim komple makina yaparım evde..koltukların altını yere çömelir alırım. Gün içinde yatmam. Plates topum hep salondadır. 39+1 olduk bebek kanala hiç girmedi. Aşağı hiç inmemis ve sıfır açıklık
CnsHazel canomm 39 oldum gram sancı açılma yok haziran 2sine gün verdiler yatis yapip suni sancıyla baslaticaklar squat hurma temizlik çömelme merdiven pilates hepsini denedim olmuyor tık yok🙄🙄 kendi sancim gelsin diye dua ediyorum valla çok korkuyorum suni sancidan😬
PIRIL canomm ilk hamileliğimde 38.1 de olmuştu, şimdi 39.1 oldu, her gün evi temizliyorum, çok hareketliyim, yerleri çömelerek siliyorum. Yok olmuyor..
Sakineorkn Bende de aynı sorun var 40 hafta olduk tık yok. Hareketliyim gün içerisinde. Ona rağmen sancı vs yok.sadece kasılma var okadar.