YamurKoerErkan Özellikle kız bebek anneleri cok merak ediyorm kaçıncı hafta da ve nasıl Doğum yaptınız ben 24 haftalığım ve giderek Doğumdan korkuyorm 🙄🙄🙏🏼😍 Rabbim tüm hamileleri bi nefeste kurtarsın inşallah 😍❤️❤️
Betlgkcee YamurKoerErkan canım bende kız annesiyim tam 35+0 da doğum yaptım inşallah kimse erken doğum yapmaz doğum yapalı 12 gün oldu kızım hala yoğun bakımda çok zor bir durum hastanede bicok kız annesiyle tanıştım 27 haftalık doğum yapan bile var dikkat edin kendinize
Bus YamurKoerErkan bence kıza erkeğe bakmıyor anneye bağlı biraz 34+6 da erkek sezeryan ile doğum yaptım 😇 tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin korkmayın kızlar sizden bir parça dünyaya gelecek onun mutluluğunu yaşayın 😍
burcuali38 YamurKoerErkan 40+3 te epidural normal doğumla dünyaya geldi kızım 👼hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍❤
KamileKlKalkan Bende bekleyeyim şurda 35. Haftamıza girdik bakalım ne zaman gelecek kızım 😍 heyecan sardı artık 🙈
Pelvan Bende tam boyle bir post düsünüyordum 😊 bende cok merak ediyorum 28 haftaligiz bizde kiz bebek erken olur diyorlar ama asli varmi acaba 🤔
uleErenTozkoparan benim kızda erken gelmek istedi 34 de durdurdular sancıları şuan 37 ye girdik sezeryan olacam 10 gün sonra tabi gelmek istemezse kasılmalarım çok fazla bu iki gündür dogum sancısına dönerse hapı yuttuk birazdaha beklesin daha minnak yaa ☺️
BegmkbraKansiz Guzelyuvam aynen 39+2 gelmiyor 15 gün önce sancı dan gittim 1 cm açılma vardı bekliyor
Guzelyuvam benim bebeğim daha kanala girmedi salı günü alttan muaynede söyledi doktorum yarın tekrar muayne edicek tekrar bakalım inşallah inmiştir
Betlgkcee znurstnKaraca sezeryan yaptim acil sezeryana alindim desem daha doğru genel anestezi yapıldı
Betlgkcee Ayktskne bebeğim 2620 Gr dogdu kiloda sorun olmadı ama.cigerleri açılmamıştı solunum cihazına bağladılar 12 gündür yoğun bakımda yavaş yavaş toparlaniyor Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam
Bus Ayktskne 4 gece kövezde 2 gece hastane odasında kaldık anne bebek alışma süreci diye su yutmuş o yuzden girdi 2300 kg doğdu