Esra_baki Ela20 Merhaba üstlere yazmıştım ama gözden kaçırdınız galiba müsait olunca benim kizlarimada bakar mısınız merak ettim ilk kızım Aişe Ravza sığın ikinci kızım olacak nasipse o da Güneş sığın olacak 🌹
Mom0891 MERAK EDEN ARKADAŞLAR BURADAN YAPABİLİR.Ben 10-15 yorum yaptım ama çok yazan var o yüzden post sahibi görmedi🌸 Bende burdan baktım
Ela20 Mom0891 harflere karşılık gelen çakralar doğru fakat 6. Cakranin eksik olması aile bağları yok şeklinde yorumlamak çok yanlış olur. Doğru yorum şudur. Aile, sevgi, sorumluluk gibi konularda o kişinin daha çok çaba göstermesi gerekir hayattaki sınavları bu alandan konulardan olabilir demek. Yani tam aksine sınavlar mücadeleler oldukça aile bağı çok kuvvetli de olabilir. Herhangi bir çakra dan 4 ten fazla olması olumsuz negatif etkiye sebep olur diğer çakraların olumlu enerjisini de alır. 2. Çakra nin eksikliği içinde işbirliği yok demek yanlış bir yorumlama olur.
Mom0891 Çakra numaralarına burdan bakabilirsiniz. Ben bakmıyorum arkadaşlar sadece kendi kızıma baktım.Bana da bakarmısın demeyin lütfen🙏🏽
Meryemm1212 Mom0891 Instagramda evrenin matematiği sayfası var o bayan uygulama çıkardı evrenin matematiği diye android telefon kullanıyorsaniz bakabilirsiniz, orda ismi yazıyorsunuz analizi çıkar
huzurmeva Ela20 benim için de huzur Meva esen olarak bakabilir misiniz çok merak ettim postları görünce ☺️
Meryberat Ela20 merhaba kızımın ismini kumsal koymak istiyoruz kumsal aktürk olarak bakanilir misiniz lütfen 🤗
Ela20 Rabia74 Rümeysa 9,3,4,5,7,1,1 soyisim 3,2,1,3,5,1,6,7 eksik 8 numerolojisi 4 koyulabilir gayet iyi
Ela20 esraoyku17 öykü 6,7,2,3 soyisim 2,3,5,3 eksik 1,4,8,9 doğum numerolojisi 7 yanına bir isim eklemek daha iyi olabilir
Ela20 Smyrayjsldirim Yusuf 7,3,1,3,6 Bera 2,5,9,1 Soyisim 7,9,3,4,9,9,9,4 eksik 8 numerolojisi 1 koyulabilir gayet iyi