Young_mother Ela20 evet aslında be im tanıdığım insanların isimleriyle kaderi aynı inanması zor ama gerçekten isim insanın kaderini etkiliyor
Ela20 Young_mother evren enerji ile ilgili bir durum enerjinin insan üzerinde etkisi çok fazla negatif etki olursa olumsuz pozitif etki olursa olumlu.
Eminos123 Ela20 oglumun ismi Ömer akif 30 mart 2019 dogumlu bi oglumuz daha olacak ismi yusuf olacak ama bi ek daha lazim yanina postu simdi gordum
vogue @Ela20 zamanınız olduğunda cevaplarsanız çoook sevinirim🌸 34. hafta hala isim karar veremedik :/ Atahan Polat
Esra_baki Ela20 kızımın ismi Aişe Ravza sığın ikinci kızım olacak o da Güneş sığın olacak nasipse bunlarida yorumlar mısınız ? Merak ettim bende
Ela20 Momzie mert 4,5,9,2 Ali 1,3,9 soyisim 3,6,3,1,2 eksik 7,8 numerolojisi 3 atlas ismine kıyasla iyi
Bir_abla Ela20 merhabalr benim üç kızımın adları Betül , rukiye , mira meyra soyadımız da gündoğdu bize bakabilri msiiniz acaba
Ela20 AsenaEmre Atlas 1,2,3,1,1 ege 5,7,5 soyisim 7,3,3,1,5,4,5,9 eksik 6,8 numerolojisi 8 koyulabilir iyi