Didem24 Ela20 Merhaba rica etsem banada bakabilir misin kızım olacak ismini Nehir koymak istiyoruz. Nehir Güçtemur tahmini doğum zamanı Ekim ayının sonu yada Kasım ayının başında olacak hayırlısıyla
Ela20 Ebru-Ebru düşünmem gerekir ezbere bilmiyorum defne isminde 5. Ve 6. Çakra var ikinci bir isim düşünürseniz yanına 9. Çakra olmamalı çünkü 4 tane var zaten.
Goxun Ela20 eşimde tutturdu 2. Bi isim daha koyalım diye ama ben istemiyorum :s sadece Derin olursa noluyoki kötümü
Ela20 Nurnur95 Kağan 2,1,7,1,5 ege 5,7,5 soyisim 1,1,8,9,5 eksik 3,4,6 ege ismi yerine başka bir isim olursa iyi olur
Nurnur95 Ela20 ya Uras Ege peki 🙄 isim değişti de düşüncemiz Uras Ege şahin nolurrr bunuda yorumlayın
Ela20 Pambix Utku 3,2,3,2 soyisim 2,1,9,1,2,3,9 eksik 4,5,6,7,8 utku ismini hiç düşünmeyin derim. Kerem 2,5,9,5,4 eksik 6,7,8 utku ya kıyasla kerem biraz daha iyi fakat iki isim yerine başka isimler düşünürseniz çok daha iyi olur
Pambix Ela20 teşekkür ederim 💝 keremi karar vermiştik ama daha araştırıyoruz isim . peki başka isim bakmak için harflere mi dikkat etmeliyim hangi harfleri içermeli yada nasıl anlayabilirim doğru isim olduğundan.
Ela20 mavice ozan 6,8,1,5 erdem 5,9,4,5,4 soyisim 7,9,3,4,9,9,9,4 eksik 2 . Ozan ismi kesinlikle kalmalı fakat erdem ismi olmamalı çünkü 9. Çakra 4 ten fazla tekrar ediyor negatid etkiye sebep olur erdem ismi yerine başka isim olabilir ya da sadece ozan ismi olabilir. Erdem ismini koymayın derim
Ela20 Ferihan Ali 1,3,9 han 8,1,5 çelik 3,5,3,9,2 eksik 4,6,7 Ali ismi yerine başka isim bulursanız çok iyi olur
Ela20 Goxun derin ismini çok istiyorsanız kalbinizden geçen içinize sinen isim buysa koyun. Kötü olur diye yorum yapmak yanlış olur. derin olursa kötü olur diyemem Enerji ve çakralar ile ilgili bir durum örneğin birkaç isim arasında kararsız kalsaydiniz enerjisi çakrası en iyi ismi seçerdiniz ama şuan tek bu isim içinize siniyorsa koyun
Ela20 Goxun ne oluyor ki dediğinizin cevabını şöyle anlatabilirim eksik çakralardan destek görmüyor hayat içersinde o alanlarda daha çok çaba sarf etmesi gerekebiliyor ya da mücadele etmesi.
Aslii_han Ela20 Ela20 Bizde Selen veya Ecmel koymayı düşünüyoruz, soyadımız ÖZTOP. Yorumlarsanız çok mutlu olurum, bende harflerin etkisine inananlardanım🌸