Nurnur95 Ela20 kağan ege dusunuyoriz, soyadımiz şahin bakabilir misiniz bende çok önemsiyorum böyle şeyleri çok teşekkür ederim smdiden görüp cevap verirseniz 😊
Pambix Ela20 merhaba bu konuyla çok ilgileniyorum ve inanıyorum da ..ilk oğluma isim koyarken çok araştırdım ..şimdi yine oğlum olcak utku ya da kerem düşünüyoruz bakar mısın . Tarakçı soyadımkz Ekim’de ortasında dogacak kismetse
habibe23 Ela20 ben hala sıramı bekliyorum banada bakın lütfen 5 6 gün oldu söylemiştim ama (Elif Elmas Bekereci ) kızım olacak nasipse
ftmlgz Ela20 bana da bakar mısınız? feryal alagöz. Ben ikinci olarak feryal ipek mi olsa diyorum ama kararsızım
Bir_tospik_beklerken Ela20 canım Aden Lina Aslan bakabilir misin eminim çok mesaj alıyorsun ama bende merak ettim Google da bulamadım
Busgktp Ela20 Merhaba, kızımızın ismini Asya koyduk. Soyadımız göktepe. Benim için de bakabilir misiniz 🌸
Ela20 Esrujj kuzey 2,3,8,5,7 gece 7,5,3,5 soyisim 7,9,3,4,9,8 eksik 1,6 numerolojisi 4 gece ismi yerine 1. Ve 6. Cakranin olduğu başka isim olursa daha iyi olur