ftmlgz Ela20 merhabaa bizim ismimize bakar mısınız Feryal Alagöz koyacağız nasipse ama ben Feryal İpek Alagöz olsun diyorum sizce
sezgiii Ela20 merhabalar💐oğlumuzun ismini Barlas koymayı düşünüyoruz soyadımız da Tuğrul🥰ne düşünüyorsunuz bu konuda🤩şimdiden çok teşekkür ederim 🙏
habibe23 Ela20 benim kızım içinde bakar mısınız lütfen. " Elif Elmas Bekereci "daha doğmadı ama ismi böyle düşünüyoruz insallah 🌸🌸
Ela20 Dilara0109- enzel 5,5,8,5,3 mavi 4,1,4,9 Soyisim 1,1,9,9 eksik 2,6,7 mavi ismi soyisim ile aynı çakraları tekrar ediyor bu isim yerine eksik çakraların yer aldığı bir isim olabilir. Enzel ile uyan olmazsa enzel yerine de başka isim olabilir
Ela20 Aras55 eksik çakralardan destek görmeyecek sorun olarak değil fakat o alanlarda daha çok çaba göstermesi çalışması mücadele etmesi gerekecek. Herkesin sınavı mücadelesi farklıdır hayatta eksik destek görmediği alanlarda mücadelesi hayat sınavı olabilir. İsimin içindeki çakralar soyisim de var erkek çocuğu soyismi değişmeyecekte kesin kararlı değilseniz başka isimler düşünün derim
Ela20 Brcadn Aden 1,4,5,5 su1,3 soyisim 9,1,9,2 eksik 6,7,8 Deren 4,5,9,5,5 eksik 3,6,7,8 bu üç isimden daha farklı bir veya iki isim düşünebilirsiniz