Ela20 Hayriyee Atlas isminin çakraları 1,2,3,1,1 soyismin 1,9,9,3,9 eksik çakralar 4,5,6,7,8 A harfinin ikiden fazla olması çakraların çok eksik olması nedeniyle kesin değilse başka bir isim düşünebilirsiniz
Bir_tospik_beklerken Ela20 canım Aden Lina Aslan bakabilir misin eminim çok mesaj alıyorsun ama bende merak ettim Google da bulamadım
Ela20 Sevi36610 nehir isminin çakraları 5,5,8,9,9 soyismin 5,9,6,3 soyisim avantajlı çünkü her harf farklı bir çakra fakat isim de tekrar ediyor farklı bir isim düşünürseniz bu soyisimle birlikte daha iyi olabilir. 1,2,4,7 eksik
Tezcan_12 Merhaba bende kızımın adını gönül azra koymak istiyorum bakarsanız çok memnun olurum Ela20 akma durumunuz var mı
Ela20 Bussedat Beril isminin çakraları 2,5,9,9,3 soyismin bülbül 2,3,3,2,3,3 eksik çakralar 1,4,6,7,8 soyisim dezavantaj hep tekrar ediyor 2.ve 3. Çakra ismin içinde de 2 ve 3 var başka isim düşünürseniz daha iyi olur iki isimde olur
selinn35 poyrazinannesi3547 Merhaba Alya Duru Türker bize de bakar mısınız doguma bir hafta var cok merak ettim 🙏🏻🥰
Ela20 poyrazinannesi3547 ayaz iskinin çakraları 1,7,1,8 ege 5,7,5 soyismin 4,5,4,9,9,3,9 eksik çakralar 2 ve 6 ege isminin yerini 2. Ve 6. Çakrayi tamamlayan destekleyen başka bir isim düşünürseniz süper olur tüm çakralardan destek görür kesin değilse mutlaka ege yerine başka isim düşünün
Ela20 mminikmmucizemm Dağhan çakraları 4,1,7,8,1,5 soyismin 2,1,9,1,4,1,7 eksik çakralar 3 ve 6 A harfinin ikiden fazla olması tavsiye edilmiyor. 3. Çakra: kendine güven kendini ifade etme 6. Çakra: aile, sevgi, sorumluluk
Ela20 Hiraninannesi1 Hira isminin çakraları 8,9,9,1 soyismin 1,1,2,9,9 eksik çakralar 3,4,5,6,7 içinize sinen başka isimler varsa olursa başka isim düşünmeniz daha iyi olur.
noktaninannesi Bende geçen gün hesapladım oğluşunkini iki isim düşünüyoruz mecburen çünkü eşim babasının isminde çok inatçı iki isim ve soyisimle hesapladığımda sonuç biraz kötü çıktı ama benim istediğim isim ve soyisimle baya iyi bir sonuç çıkıyor ama bu biraz şeyle alakalıymış hangi isimle seslendiğine bağlıymış o yüzden çok takılmadım ☺️
Ela20 YuvarlanamayanPandaa Oglunuzun sadece 7. Çakrası eksik gayet iyi isim numerolojisi 3 internetten detaylı açıklamasını okuyabilirsiniz doğum tarihini gün ay yıl yazarsanız doğum sayısına da bakarım. Nisa Nur ismi kesin değilse başka isim düşünebilirsiniz 4,7,8 eksik
elifpusat Ela20 Alparslan isim soyad da Çalışkan isim net değil ama düşünüyoruz doğum tarihide Ekim 11 gözüküyo
Ela20 esrvl yağmur isminin çakraları 7,1,7,4,3,9 soyismin 3,9,1,3 eksik çakralar 2,5,6,8 başka isim ya da başka iki isim düşünebilirsiniz soyisimdeki aynı çakralar isimde yer alıyor
Ela20 YuvarlanamayanPandaa doğum sayısı 9 internetten onun açıklamasına ayrıntılı bakabilirsiniz ayrıca doğum sayısının isim numerolojisinden büyük olmasının da ne anlama geldiğine mutlaka bakın
Ela20 busegrr bade isminin çakraları 2,1,4,5 soyismin 7,6,9,3,9 eksik çakralar 6,8 bade ismini. Yanına eksik çakraların olduğu bir isim daha düşünebilirsiniz tek isim istiyorsanız kesin bu isim olsun derseniz olabilir
Ela20 Seher_yakup_mercimek Yakup isminin çakraları 7,1,3,3,7 soyismin 3,1,7,9,3 eksik çakralar 4,5,6,8 ismin soyismin çakralarını tekrar ediyor başka isim düşünürseniz daha iyi olur
Ela20 irorkay uygar isminin çakraları 3,7,8,1,9 soyismin 2,1,7,1 eksik çakralar 4,5,6 uygar isminin yanına bir isim olabilir ya da başka bir isim 5. Çakra: yenilikçilik keşfetme hayat tecrübesi kazanma zihinsel merak Çakra: sabır, sebat başa gelene razı olma
ideemirel Ela20 Aden duru Demirel nasıl peki ? Pin koduna göre doğum ayarlayan duymuştum ama bunu duymadım
Ela20 Miskokulummm tuna isminin 2,3,5,1 Tuana isminin 2,3,1,5,1 soyismin 2,6,3 yanlarına bir isim daha olursa iyi olur veya başka isim. Soyisim kısa kullanım açısından zorluk olmaz. Eksik çakralar 4,7,8,9