Hilal-_19 Kızlar aslında bugun tam 16.haftamdayım kontrolum vardı gittim ultrasonda 15+5 görünüyo 2 gün geri doktora sormayı unuttum sizce normal mi bi sıkıntı olurmu
Momandbabyy Hilal-_19 iki hafta geriden gelmesi bile normal kabul ediliyor korkmayın bir dahaki gidişinizde eşitlenir muhtemelen 🥰
Nilsubatu Hilal-_19 benimde bu uygulamada farklıydı doktorda farklı doktor bana bir kaç günün farkedebileceğini söylemişti
momsboys Hilal-_19 hiç bişey olmaz canım bir sonraki kontroldede 5 gün önde cıkar atıyorum 2 hafta önde veya geride olması sorun değilmiş
Merv87 Hilal-_19 bana doktorum ultrasonda 5 gün sapma yaşanabilir normal demişti yani 5 gün önde ya da geride olması normal diye anladım.Bir sonraki kontrolünde kendi doktoruna sor.
Hilal-_19 Nilsubatu normalde uygulamayla aynı gidiyodu bı hafta 2 gün fark etti şükür saglıklı ama yinede içim rahat etmedi ☺️☺️
Hilal-_19 momsboys tesekkür ederim kusura bakmayın aslında rahat bi insanım ama hamilelikte öyle olmuyormus 🤭☺️☺️
momsboys Hilal-_19 elbette anne olacaksın merak etmen kadar dogal ne olabilir. bunun için burada birbirimize desteğiz zaten😘