Betulberra Hiç olmadık şeyleri döker dağıtır oldum istemsiz bi anda oluyo ben şok 😂😂öyle olan var mı 😂
Egencer_ Betulberra dökmek konusunda çok becerikliyim en son fırında yemek yaparken fırın kağıdını tutuşturup ufak çaplı bir yangın çıkardım 😂😂
kuzucumoglum Ciciannem27 hahah bende dökerim yemeği üstüme eşim de çocuklarımıza çok güzel örnek oluyorsun der ☺️
Senemolcay Ciciannem27 ahaha bende bende🤭 hemde tam göbeğimin ortasına dökülüyor akşam eşim gelince bugünde ne yediğin tişörtünden belli diyo😃
kuzucumoglum Betulberra sakarlık hemde ne sakarlık dün şeker kavonuzu gtti bugün eşimle bnim ortak arkadaşımızin ev hediyesi gaz lambasi vardi gözümüzden sakinirdik onuda kırdım bugün yarın sırada ne var acaba kiracagim ☺️
Duygus97 Betulberra önceden Bi miktar sakarlık vardı da simdi aşırı fazla 😂 en son reçel döktüm eğilemediğim için temilemedim öylece bekledi eşimi söylene söylene temizledi peşinde de birisi dolaşacak senin diyor haklı 😂😂
Mom070 Betulberra ay bende ne tuz kavanozu kaldı ne tereyağları yerlere dökmdğim kaldı anlamıyorum neden oluyor 😃🤷🏻♀️