Evet kızlar esleriniz dogum yaptiginiz yada yapacaginiz icin hediye aldi mi?
Eşten gelen doğum hediyesi
Esbebeginannesi hic konusu açılmadi ama biseyde beklemiyorum bana olan desteği yeter
Esbebeginannesi ben eşime bunu söylesem, ben parayı sana veriyorum git kendine al der 😂
Esbebeginannesi biz birbirimize hediye almıyoruz😊
midekoruyucu İphone 11 parası verecekse neden olmasın 🤣🤣🤣
- Düzenlendi
Esbebeginannesi ceyrekle cicek vermisti bu sefer hamile cekimi istyorum hediye yerine
Bişey beklemiyorum yeterince fazlasıyla fedakarlık yaptı zaten ama güzel kolye alsa olur anlamlı bişey, 🤭 🤭 🤭
Esbebeginannesi ben nedense bunu çok anlamlı bulmuyorum 🤷♀️ onlar da baba olacak sonuçta. Bir de zaten her türlü şeyi yapıyorlar ellerinden geldiğince 🤷♀️
Esbebeginannesi almadı
Pamugunannesi1 maaşım belli biriktir al der bu sefer 😂
midekoruyucu Sen bana ver ben biriktiririm dersin 🤣 Almak istesin yeter ki 😜
Pamugunannesi1 😂 ahahhah
Esbebeginannesi alacak ama sürpriz olacakmış bakalıö bekliyorum 🤣 bende ona alacağım baba olacağı için onunki de sürpriz.
Esbebeginannesi ben 4. Ye hamileyim 12 haftalık olduk eşim dedi evlatlarımın annesinin telefonunu değiştireyim dedi hiç yok demedim akşama 12promax le geldi☺️
- Düzenlendi
Esbebeginannesi araba alcak inşallah😃😃😃😃😃
Esbebeginannesi hastaneye gelirken ailem dostlarim dolu dolu gelirken 1 cicek bile getirmedi daha ne diyim 😂 bide diyorki okadar istedigin yemekleri aldim geldim. ozamanlar depresyona giriyordum simdi gülüp geciyorum. huyu bu herseyi mükemmeldir hediye konusuna gelince yapmiyor aliştim artik.
Esbebeginannesi 2.tup bebek denememiz artık maddi olarak o kadar sarsildikki hic birşey alacağını sanmam
Esbebeginannesi ben dyson kablosuz süpürge aldırdım canım müthiş kolaylık oldu ev işleri için 💃🏻
Esbebeginannesi Maaşlarımızı aynı hesaba gönderiyoruz 😂 harcama yapılınca mobil bankacılıktan görüyorum. Sürpriz bile olmaz o yüzden almaz.