Kızlar o kadar moralim bozuk ki desteğe çok ihtiyacım var :(
3haftadır 2 cm açıklıkla geziyorum. Rahim ağzı yumuşak, nişanım geldi kanlı şekilde ve sümüksü birkaç gün sürdü. , rahim ağzı açık. yurtdışındayım corona yüzünden kimse gelemedi yanıma. Burada doktorunuz ayrı oluyor kanama vs olunca ayrı hastaneye gidiyorsunuz. bu 3 haftada kaç kez hastaneye gittim anlatamam. Herşeyi deniyorum ama biliyorsunuz, olmayınca olmuyor kısmet işleri. 39, haftadayım bütün doktorlar ha geldi ha gelecek dedi. Aslında beklemek sorun değil benim hem ağrı eşiğim yüksektir hemde sabırsızlanmam böyle. Kızlar yaşayan var mı bilmiyorum ama benim bu siyatik ağrılarım korkunç seviyede. Ağrı falan olsa neyse ama ben yürüyemiyorum ayağımın üstüne bastığım an o sinirin neresine denk geliyorsa bağırtacak derecede bir ağrı. Nefesim kesiliyor. Burada yalnızım eşim çalışıyor ailem Türkiye de eşimin ailesi baska sehirde onlarda is güç calısıyor mecbur. Yani gün içinde yemek bile yiyemiyorum artık. Tuvalete zor gidiyorum. O kadar kötü haldeyim ki size anlatamam magnezyum alamıyorum artık doğuma engel oluyor yavaslatıyor süreci dedi doktor. Duşlar hurmalar çaylar zaten bilinen ne varsa denedim, bugün doktor kontrolüm vardı. Hiçbir şekilde sancım yok. açıklıkta ilerlememiş. Gerçekten çok moralim bozulmuş durumda. Allah düşmanımın başına dahi vermesin öyle kötü durumdayım ki ne ilaç alabiliyorum, ne doğuma yönelik ilerleme hiç bişey yok. Yalnız olduğum içinde çok zorlanıyorum. Morale desteğe cok ihtiyacım var. :(