Erturk Bende AFP oranı yüksek çıktı bebeğin omuriliğinde açıklık var kaç kez MR çekildi amniyosentez yapıldı kaç çeşit doktora gittik vs kesin bişey söyleyemediler 5 kez heyete girdik sonlandırılsın mı sonlandırılmasın mı diye çok zor bi süreçti her hafta heyetin ağzından çıkacak kötü haberi bekliyorduk amniyosenteze rağmen sonuç kesin değil olmayadabilir dediler.Git gel derken ben 26 haftalık oldum ve sonlandırma haftasınıda geçtik.Takipli gebelik önerip artık bekleyeceğiz dediler ama biz iyi hissediyoruz umut işte 🤷🏻♀️.Doğar doğmaz ameliyat olması gerekecek kızımızın.Ve bu süreçte çok şeyler duydum her türlü hastalıkla alakalı ve gözüm açıldı haliyle bizim durumumuz farklı bizde bariz görünüyor herşey sadece ne gibi hasar verir onu bilemiyoruz.O yüzden sizin durumunuz bana şuan o kadar hafif geliyor ki rahatlıkla diyebiliyorum takmayın hiçbişey olmaz diye.Gerçekten takmayın tertemiz çıkacak sonucunuz.😊İnşallah Allah’ın izniyle bol bol dua edin.Ben çok zor bi süreç geçirdim yatağı kıyafetleri hazırdı eğer sonlarılacak derlerse nasıl vazgeçerim diye günlerim bunu düşünerek geçti ve her hafta yaşadım bu stresi demem o ki daha şimdiden sıkmayın canınızı inanın ki beterin beteri var .Ben bu durumu 16 haftalıkkken öğrendim o gün bu gündür şüpheyle doğumu bekliyorum be 29 haftalığız şuan daha doğuma 2 ay var neredeyse sabrediyorum ne olacağını bilmeden iyi düşünüyorum iyi hissediyorum 🙂.Sizde öyle yapın en azından istikrarlı bir şekilde deneyin bunu ve tavsiyem kimseye anlatmayın biz sadece ailelerimize söyledik.Çünkü zaten ben bile kendime söyleyemezken nasıl insanlara tek tek bunu anlatayım.Niye her defasında bunu kendime hatırlatayım ?çünkü ne kadar çok insan bilirse siz o kadar çok tekrar edeceksiniz bunu ve asla unutmanıza izin vermeyecekler.Sizi gördükçe soracaklar noldu diye siz tekrar tekrar hatırlayacaksınız.İçinizi dökmek için sadece ailenize söyleyin onlarıda tembihleyin kimseye söylemesinler.