Ftm_08_61 Yüzümde lekeler oluştu özelikle elmacık kemiklerde göz altlarım koyu renk Ne sürdünüz n’aptınız sizdede varmı daha önce hamilelik geçirenler bu lekeler geçtinmi lütfen söyleyin
balbocegim27 Ftm_08_61 lekeler henüz oluşmadı ama göz altlarım benim de bildiğin mos mor annem diyo dışarı çıkınca dikkat et esrarcı diye almasınlar seni benim göz altlarım yemek yiyemedigim için açlıktan oluyor bunu farkettim
plakayerli Ftm_08_61 benim önceden de vardı güneş lekelerim hamilelikte iyice arttı elmacık kemiklerimde ve burnumda:/
balarisi06 Ftm_08_61 aynılarından aynı yerde bendede var ve zamanında hafif çillerim vardı onlar birleşti ve koyulaştı gibi oldu güneş kremi dışında bişey sürmedim 🤒 inşallah geçer ya
Ftm_08_61 balbocegim27 bende aşırı çok yiyorum ama yinede var bendede bence onunla alakası yok gerçi eskisine göre geceleri az uyuyorum başka sebebi olamaZ🤷🏻♀️
Ftm_08_61 balarisi06 inşallah kalıcı olmaz çok koyu lekelenme bana ilk sütünü yüzüne sür dediler en etkili oymuş ama emin olamadım
Taze_gebe Ftm_08_61 benim de burnumda kaşlarım üstünde var giderek koyulaşıyor inş unutmayız da ilk süt vs süreriz doktora sormayı unuttum bi krem bişe önerir mi diye sadece kendi güneş kremimi kıllanıyorum
Ftm_08_61 balarisi06 evet Artvinli babaanne tavsiyesi ! Deneyecegim annemede yaptırmış zamanında tertemiz yüzü