Basakkmasallgunes11 Arkadaşlar 2 aylık hamileyim çok az enfeksiyon cıktı daha doktora gitmedim sorcam denize Girebilirmiyim gidicektik
Alii Basakkmasallgunes11 Valla cnm ben 7 aylık hamileyim ve 7 aydır bendede sürekli enfeksiyon var hem idrar yollarımda hemde kanımda çıkıyor ve bazen bakıyorum vücudumda titreme ve üşütme tutuyor bu havada ilaç yazıyor doktor kullanıyorum bitiyor ve tekrar birdaha enfeksiyon oluyor
Alii Basakkmasallgunes11 Bence denize falan gitme hamilelikte vücut çok narin hassas oluyor ondan hemen enfeksiyon kaparsın
deno1 Basakkmasallgunes11 5 haftalık idrar yolu enfeksiyonu çıktı bendede doktor ilac verdi insalah bisey olmaz 😔
BeyzaOzmn Basakkmasallgunes11 girmeni önermem canım denizden enfeksiyon kapma ihtimalin çok çok yüksek
Mihrininannesi Alii bende de ayni ya..artik yazilan ilaclari icmek de istemiyorum. Biktim belki bebege de yan etkisi olur Allah korusun 😔
Alii Mihrininannesi Aynen cnm valla inşallah bir an önce sağlıklı şekilde dogsunlarda kurtulalım artık sağ salim kucağımıza Alalım
Mihrininannesi deno1 suprax, manurol, simdide sulcid sonuncuyu kullanmadim daha biktim inan… dua edelim de gecsin bu enfeksiyonlar
Mihrininannesi deno1 farkli zamanlarda kullandim canim. Gecmiyor illet sey… manurol tek doz… en cok o ise yaramisti bende.ilaci icince İdrarini sabaha kadar tut mumkunse iyice söktürsün enfeksiyonu.