Gizce23 Kızlar düşük yapanlar nasıl yaptı acaba kaç gün surdu suan aynı durumu yasıyorum ve agrım var adet agrısı gıbı
Mbetul Gizce23 bir hafta boyunca kanamam oldu. Doktor kendi kendine düşer demişti. Haftanin sonunda 2 saat çok şiddetli ağrı ve aşırı kanamam oldu. Eşimin tam işten geldiği zamandı. Kasıklarıma bastırması beni o süreçte rahatlamıştı. Doktorum bu ağrıdan bahsetmişti.korkmamam gerektiğini falan söylemişti. Sonrasında ultrasonda baktı ve parça kalmamıştı. Kürtaja gerek görülmedi.
SerpilEsra Gizce23 kanamam kahverengi lekem surekli geliyordu zaten doktor 1 hafta icinde duser dedi kontrol gecesi dusurdum buyuk tuvalete gider gibi bir his bi sanci girdi lavaboya gider gitmez dustu
Shnern Gizce23 6+4 düşük yaptım adetlerim hep ağrılı olduğu için oda öyle ağrılı oldu biraz uzun sürdü kanamam ve yoğundu lavaboda birşey dustunne olduğunu anlamadım .. 😔😭 ağrım oldu ama ağrı kesici aldım
Kumru_ Gizce23 Benim sabahtan kanamam başlamıştı. Hastaneye yattık serumlarla iğnelerle durdurmaya çalıştılar ama nasip değilmiş. Akşam eve geldim ağrılarla birlikte bi üşüme tuttu ,uzandım uyuya kalmıştım. Uyandığımda düşmüştü. Geçmiş olsun bu arada
Yarennn01_ Benim şiddetli kanamam ve çok kötü karın kasık ağrım vardı ağlamaktan helak olmuştum o kadar ağrılıydı içerde parça kaldığı için kürtaj olmuştum
Feyzablbl SerpilEsra cehaletimden soruyorum kusura bakmayınız. Düşen madde nasıl bir şeydi acaba adet kanı mi et parçası mi meraktan soruyorum. Bir de hacimli bir şeyse ne yaptınız sifonu mu çektiniz alıp gömülen bir şey miydi Tekrardan kusura bakmayın
Gizce23 Feyzanne benim ki 5 haftalıl bir düşük şuanlık kürtajlık bir durum yok gibi gözüküyor umarımda olmaz ama 3 haftalık bir gebelıktetw olucagın sanmıyorum
Gizce23 Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim şuan kanamam var ve betam dusmeye başladı doktorum dusuk yaptıgımı söyledi dayanılmıyıcak bır agrım yok