fyzakts Kizlar diseti iltihabim var 10 haftalik gebeyim su an klamoks 1000mg kullansam sorun olur mu sizin bilginiz var mi
rabbiminemanetleri fyzakts ben agumentin kullandım Allah a emanet canim oyle düşün. Kullanmasan daha sıkıntı
dilaraonat fyzakts ben largopen 1000 kullandım bogazlarım için 8.haftamda doktor gerekli görmezse zaten vermiyo doktorun verdiği antibiyotik hamilelikte sorun yaratmayanlar genelde mıkrop vs vücuttan atılmazsa bebege daha cok zararı varmış
rabbiminemanetleri fyzakts bende öyleydim ama sonra Rabbim sifa ver deyip ictim Allah a emanet doktorlara güvenmek gerek. Baska bi doktora sorsan icin rahat etsn
fyzakts dilaraonat gercek mi ya su an oyle bi rahatladim ki anlatamam 🌸 dun icerken diyodum napicam napicam cok sagol canim ALLAH razi olsun 🌹
dilaraonat fyzakts bende çok tedirgindim anlıyorum seni ama doktor kontrolünde olduğu sürece herhangi bı sorun olmuyor çok kullanan var benım cevremdede sıkıntı yaşayan olmadı ağrı kesici sadece parol iç ama başka hiç bi ağrı kesici içme
fyzakts rabbiminemanetleri banada doktorum iste 3-5 gunu gecme dedi ama enfeksiyon gecmedi hala napicam bilmiyorum ki
rabbiminemanetleri fyzakts ben 5 gun kullandım sanirim suan yine var bol su iciyor musun surekli tahlil yaptırıyorum ben bi saglik ocagi bi devlet bi kendi doktorum