Rabia424 Şaka gibi , daha sanki dün öğrendim . Burada son 99 postunu görünce bile heyecanlanırdım şimdi isee zaman git gide daralıyor . Benimle aynı zamanda olanlar hazırlıklar nasıl ? Neler yaptınız ?
Sumus Rabia424 ayy benim de aynı 😊 hazırlıklar tam gaz devam ediyor ama korkuyorum bebeğimin beyni su toplamış inşallah sağlıkla alırım kucağıma yavrumu
Rabia424 Sumus Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , inşallah sıkıntısız sorunsuz bir şekilde atlatrsn bu süreci . Bol, bol dua et . Rabbim sana bağışlasın yavrumu kuzum. İyi düşün ,iyi olsun
Rabia424 Elif5361 ben daha hiç bir şey alamadım 🙊 bu hafta içi çıkıp alışverişin bir kısmını halledeyim diyorum en azından
Sumus Rabia424 Allah razı olsun canım inşallah ama herseye rağmen gayet ferahim inşallah hersey güzel olacak
Elif5361 Rabia424 Bencede halledin ağırlaşıyoruz çünkü benim kıyafetler tamam beşik puset ve kendi ihtiyaçlarım var sadece ☺️
yldz_10 Rabia424 benim de son 43 geçmiyor zaman diye diye buralara geldik çok şükür az kaldı hepinize kolay doğumlar diliyorum sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın miniklerinizi❣️
Rabia424 Elif5361 benim ikinci gebelik, abisinden beşiği, puseti Felan var. Ama elbiseye dair maalesef hiç bir şeyimiz yok . Elimi hızlı tutsam iyi olacak😄
Huzurmelegim_28 Rabia424 geçmiyor zamann son 81 çok sıkılıyorum dokunsan ağlıycak moddayım hep neden böyle bilmiyorumm ama zaman geçse hemenn
Rabia424 Huzurmelegim_28 pandemi ,yasaklar , hastalık derken sanırım çoğumuz yıprandık. Hamileliğimizin tadına bile varamyrz