BirMucize2015 ideemirel aynen kuzum doktorda öyle dedi tatile gidin kendinizi balayinda gibi hissedin stres yapmayin dedi ama pandemi yüzünden 1 senedir tatile gidemedik ilk firsatta onuda planlamayi düsünüyoru bakalim artik ne zaman olcak
BirMucize2015 Kimkibu gebeliktense ben 9 ay boyunca bile üsümeye raziyim canim ya okadar uzun süredir bekliyorum bu güzel haberi
Kimkibu BirMucize2015 insallah tez zamanda olur olmuştur😊 ilk zamanlar o titreme sonrasında yanmalar baslıyor😊
Calisananne25 Birkaç hafta önce ben de öyleydim eşim gülüyordu bana 🤭 yaz günü kışlık pijama giyiyordum çok üşüyordum gerçi normalde de çok üşüyen biriyim ama bu sıcaklarda biraz tuhaf olmuştu benim 🤭🤭
BirMucize2015 Calisananne25 hayirli olsun kuzum benim bizim buralar daha soguk yaz gelmedi ama bu üsümek normal herzamanki üsümem gibi degil benimde ne yapsam isinamadim bütün gün
BirMucize2015 [silindi] [silindi] gebelik yüzünden üsümenin bile güzel olusu ne güzel bi duygu ya insallah bendede öyledir
BirMucize2015 Mina06 ayyy canim az kalmis sanada varmi peki baska belirtiler test yapinca haber ver mutlaka
Mina06 BirMucize2015 var karın ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyet sabah baş dönmesi mide bulantısı yaşadım 😂😂
BirMucize2015 [silindi] 5bucuk sene oldu canim 3 senedirde bebek istiyoruz ama Allah daha nasip etmedi
BirMucize2015 Kimkibu insallah canim valla gebelik yüzünden üsümeyede yanmayada raziyim yeterki saglikli bi sekilde yavrumu kucagima aliyim
[silindi] BirMucize2015 olur skma canini gelecegi zamani bilir bebis Taktir ilahi Allah’tan eger bu ay gebelik olmazsa sogan suyuna baslayalim sana ilk gebeligim sogan suyuyla oldu
BirMucize2015 Zeyneptuba ovulasyon testi var 4 gün önce yapmistim ikinci cizgi silik cikmisti degismis olabilirmi yine yapsam