Zeynep01 Kızlar genital bölgem ve afedersiniz arka tarafım çok karardı gebelikten dolayı dogumdan sonra bu kararma geçermi acaba
Deletedmom206 Zeynep01 malesef Benimde öyle koltuk altı dail olmak üzere herkes bana geçer diyor ama inşallah
Eliffff Zeynep01 ayy benim de ya😞 zenci kuşu oldu😂😂Artan hormonlardan canım düzeliyo sonra diyo herkes.
SevDin Zeynep01 bu kararmalar göğüs ucu koltuk altı genital bölge ve basenlerde olur göbekte de çizgi halinde olur ve hepsi doğumdan sonra yavaş yavaş geçer 😉
Zeynep01 Deletedmom206 benimde ya bide beyaz tenliyim ama özel bölgem ve arkası simsiyah oldu insallah geçer
EdanurBa Kullanabileceğimiz bir krem falan var mi acaba benimde öyle ve eşimden bile utanıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sinemstf Benim de koltuk altım çok feci kısa kollu giyinmeye çekiniyorum resmen, ben bebiş için sudocrem almıştım ama kendime kullanmaya başladım 😀 biraz biraz açıldı gibi her duştan sonra sürdüm bide internette araştırın hakkatten leke giderici özelliği varmış
Mirvee @Zeynep01 benımde aynı sekılde doğum sonra gecıcekse bıle doğum sırasında nasıl olcak bılmıyorum doğuma kadar geçse bari 😔