Msd26 Deniz95 38 +3 daha hiç bi yerde çatlak yok ama cok korkuyorum doğuma 3 gün kaldı catlamadan doğursam diye 😁
Nurssss Deniz95 son günlernde bile catlayan oluyormuş o yüzden sevinemiyorum daha 30 uz bişey yok şimdilik
_anne_ Deniz95 28 haftadan sonra çatlamaya başladı karnım büyüdükçe karnım kırmızı çatlaklar oluştu neredeyse çocuk karnımı parçalayıp dışarı çıkacak tio dereceydi
Duygus97 33 haftadayım 32 sonlarına doğru çatladı. Daha doğrusu aşırı acı ve kaşıntı vardı bakınca görünmüyordu fener tuttum Bi de gün ışığında baktım şok oldum alt taraf komple çatlamış ondan o kadar acıyormus 🙄
mommy_bee Deniz95 30. Haftada olustu ikiz gebeyim belki ondandır. Ben uzun süre önce catlak kremini kestim sadece nenlendirici arada sürüyordum.
irorkay Deniz95 annemin hiç çatlamamış inşallah benim de öyle olur 🙏 şu an 29 um henüz yok ama bakalım 🤦🏼♀️
Fatmakara97 irorkay benim annesinde çok çatlamış bana diyor şimdiden başla çatlak kremini kullan diye çünkü annemde ne olursa bende oluyor 9 haftalığım ve 2 günde bir sürüyorum şuan 😖 ama bekliyorum çatlamasını
Zeynepela1 39 haftalık Doğum yapmıştım sıfır çatlakla. 25 haftalık hamileyim şükür yok birsey annemin ananemin de olmamış genetik galiba öylen düşünüyorum ☺️
idiloska Zeynepela1 aynen genetik, benim ailemdeki hiç bir kadının çatlağı olmadı, 34 bitiyor çatlağım yok diyorum vardır canım diyorlar, sonunda göbeğimin fotosunu çekip koyacağım 😂
Byzayk0 Deniz95 35 de oluştu çok az minnacık göbeğimde 37 olduk hala aynı minnacık yok gibi Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben çok memnunum