Azizecakir Serapveminikleri valla benim daha erken 35+5 gunluguz çokda istemiyorum daha gelmesini kilosuda az 37 ’yi felan görürüz inşallah ☺
Serapveminikleri Azizecakir aynen şimdi gelmesin o 😍Bende 37+3 ama Dr yanında 38+3 cikiuorum kilosu iyi dedi ondan dolayı doğsun istiyorum zorluyor beni mesela yürümekte zorluk çekiyorum artık :(
Minikmucize33 Ebruuugunes şuan tam 15 kilo 🙄 ama herkes verirsin diyor görünüşte sadece Karnım olduğu için yeni yeni de ödem oluşmaya başladı
Ebruuugunes Minikmucize33 bendede aynı 16 kilo aldım ve bende aşırı ödem var her ayagım iki ayaga bedel olmuş😂
Minikmucize33 Ebruuugunes ya çok su iç gerçekten de faydası oluyor ben iki oturuyorum ayağımı sallandırmayayım hemen şişiyor
Minikmucize33 Ebruuugunes sanırım doğum kolaylaştırıcı etkisi var rahim kaslarını güçlendiriyormuş doktoruma sorarak aldım zaten bir araştır çok post açılıyor görmen lazımdı bende burda öğrendim zaten
Ebruuugunes Minikmucize33 günlük 3 litreyi geciyor kendime ölçek belirttim onla iciyorum tuz asla artık ekmek felan VS hic birşey tüketiyorum yürüyüş yapıyorum suquat yapıyorum
Ebruuugunes Minikmucize33 az önce gördüm bende yarın aldırıp başlarım önceden bileydim bagda vatdı🙄 taze olurdu bari
Minikmucize33 Ebruuugunes aynen kurutmasıda iki gün sürer havalar da sıcak zaten ama yine de doktoruna danış bazı doktorlar önermiyor çünkü
Ebruuugunes Minikmucize33 aynen cok zorluyor bugünlerde hafif inmiş bebegim bugun cok toparlıyor kendini ama
Minikmucize33 Ebruuugunes Ebruuugunes aynen sor ona göre kullan🥰 ya ben toplanma olayı anlamıyorum burda da yazıyorlar ama