Egencer_ Sunaciftci çok ilginç ben çok şaşırmıştım nst de 40larda falan çıktı bana sorsanız daha yüksek hissediyordum😕
Ebruuugunes Minikmucize33 yükselmiştir kuzum kilosu inşallah gayet normal olur hadi bakalım artık seninkide kanala girmişöi ben hissediyordum 35 de göbegim aşagı inmişti hatta sende öyle durum varmı peki
Minikmucize33 Ebruuugunes evet 35 ten beri çok aşağıda annemhark etti önce sonra baktım göğsüme baskı yapmıyor daha rahat nefes alıyorum doktorumuz bayağı aşağıda dedi de kanala girmişmidir bilmiyorum dizinde az kalmış normal olucak değil mi
Birmelekannesi17 Esraensar ben 🙆 uyuması oturması kalkması hep sorun🤰 hele ki kipirdadi,kpirdamasi biseymi var kaygısı yiyip bitiriyor bir kucağımıza alıp koklasak bebislerimizi 🙏
Ebruuugunes Minikmucize33 13 günüm kaldı ama yarın catı muanesi var ama normal zaten istiyorum o zmn kafası sizinki aşagıdadır gittigimizde kanala girdimi der doktor artık kasılmalar hepsi başlamış bende
elcn4139 Esraensar Aynı şeyler bendede var . bel agrisi ve bacağıma vuruyor. ishalde var hep 2 gün sonra cati muayenesi var bakalim . 37+3 teyim bende
Esraensar elcn4139 hadi hayırlısı kuzum haberdar et burdan bakalım nolcak hep aynı zamanlarım hemen hemen 🤷🏼♀️
Baharcan17 Selam arkadaşlar benim de trombosit.kan cok dusuk kanda pihti olayinyarin doktora üniversite hastanesine sevk ettiler kotu birsey yoktur insallah 36. Hafta yim bunu yaşayan varmi kan sorunu
Mervos benim dün çok az kahverengi lekem geldi bu günde peceteyle silince çok az geldi sancım düzenli değil gibi ama gün içinde bı çok kes sancım vardı belime de vuruyor. 37+1 deyim kanala inmişti bebek ciğer geliştirici vurdurduk bugün . Böyle olan var mi
gullcannn Kızlar birşey soracağım. Aranızda özele paketsiz giden varmı. Kontrollerim haftada 1 e düştü. 10 gün içerisinde muayene ücretsiz biliyorumda peki nst için 10 gün içerisinde ücret alınıyor mu bilen varmı