Mucizemmmmm Merhaba güzel anneler bugün birşey öğrendim sizlerle paylaşmak istedim. Bazı belediyelere “ hoşgrldin bebek” diye baş vuruyormuşsun ve hastane çantası içi dolu herşey yolluyormuşlar. Yalnız her belediyede yokmuş benim oturduğum yerdede yokmuş maalesef ama siz isterseniz bi bakın belki sizin oturduğunuz yerde vardır 😊
Emineslh Mucizemmmmm aa evet çekmeköyde baktım var ama nereye basvurucaz yazmıyor napmam lazım biliyor musunuz
gozdegeoglum Mucizemmmmm ne zaman baswuru yapabılıyoruz doquma yakın zamanda mı yoksa daha 5 haftalık hamıleyım simdikde yapabılıyormuyuz
Esmaal Mucizemmmmm bize göndermişti belediye.içinde 3 tane bez 5li hastane çıkışı birde yüz örtüsü var başka bişey yok.
Mucizemmmmm Emineslh tam olarak bende bilmiyordum böyle birşeyin olduğu söylendi bana sadece ama şimdi internette baktım nöyle yazıyordu bebeğiniz doğduktan sonra kimlik işlemleri hallolduktan sonra belediyeye başvuruyormuş
Mucizemmmmm Esmaal nerde ikamet ediyorsunuz acaba neden böyle az yollamışlar benım dediğimin. içinde baya şey var yalnız biberon dijital ateş ölçer tırnak makası bez falan filan işte
Meryemaskerden Bebek doğduktan sonra dogum belgesiyle basvuruyosunuz tabi önce belediyeye sormak lazim heryerde yokmus doguma yakin arayip sorabilirsiniz varsa doguncada gidip basvurursunuz
Mucizemmmmm Esmaal valla bilmiyorum cnm pendikte ikamet eden bir arkadaşım söyledi hatta resimlerini attı çok şey vardı
Ozlemm Beylikdüzü belediyesi de boyle ziyaretler yapiyor. 5 li takim getiriyorlar sanirim ama. Detayli bilgi ve kyit icin cagri merkezini aramak gerekiyor sanirim.
Tubad Herhangi bi başvuru yapılmasına gerek yok diye biliyorum ben. Oturduğunuz belediye şayet destekliyorsa birim görevlilerine zaten doğan bebeğin bilgisi düşüyor ve ev ziyareti yapıp yenidoğan bebeğe hediyeler getiriyorlar.
Mirvee @Mucizemmmmm bölgeden bölgeye degısıyor benım oturdugum bölgede hastane cıkısı ve bos çanta hediye edıyor sadece ama bazı ilcelerde ates ölçere kadar verıyolar ınternet sıtesınde yazıyor neler oldugu.
Nesringurkan Yere gore degisiyo eltim eryamandan bn Mamakta Oturuyorum mamak belediyesi daha cok sey veriyo eryamandan
Esmaal GlcanTugayGyen başvuru işlemlerini eşim yaptı süreç nasıl oluyı bilniyorum ama doğumdan bir ay sonra falan geldi çanta ama diyorum ya boş çanta 3 tane bez nedir yaaa.değmez yani canım