Cgla Kizlar meraba. Yurtdisinda oturuyorum ben her istedgm an doktora gidemiyorum yani burda turkiyedeki gibi degil. Sizede bi sormak istedim sizdede var mi boyle seyler diye. Sali gunu biyere gittim otobusle ve biraz uzak busten inip tram felan derken biraz uzak oldu ve birazda yurumem gerekti ama sabah buse yetisirken biraz kosmak zorunda kaldm rndvum vardi çünkü yetismeliydim. O gun aksam agrim basladi kasigmda biraz arada gecti ama cogunlukla agridi. Biraz akintim vardi ama simdi cogaldi ve beyaza döndü 13+5 haftaligim hic bukdr agri olduğunu görmemiştim. Belimde cok agriyor. Sizde bole bisey oldu mu kesinlikle doktora gitmelimiyim? Lutfen kotu yorum yapmayin sadece fikir aliyorum stresliyim bunun yuzunden zaten.
Deletedmom15257 Cgla normalde o haftalarda ağrı oluyo cnm akıntı zaten hep oluyo kokusuz ama eğer lekelemem ve kanaman olmasa ve çok şiddetli dayanmicak gibi bi agrın yoksa korkma bidahada koşma ne olursa olsun
tubatayfun Cgla benimde hamileligimin ilk baslarinda oyle agrilarim cok oldu rahim buyudu icin hisedilirmis akinti normal hamilelikde Yurtdisinda nerdensiniz bende yurtdisindayim ve sikayetim oldumu aradimmi doktorumu hemen gel bakim diyor
Mami Cgla canim herkes kendinden pay bicerek sana yardimci olabilir. Seni korkutnak istemiyorum bende mesela karnim assagdaydi kasiklarim kuyruk sokugum ariyordu tabi ilk gebelik olunca normal saniyorsun katlaniyorsun doktorda randevum vardu 22 haftada 2 cm acilma olmus acil rahim agzi dikişe alindim. demem o ki biz bilemeyiz doktora git derim bana kalirsa biraz abartarak anlat durumunu muayene etsinler dusuk olmaktansa erken önlem almak hayat kurtarir.
Cgla Deletedmom15257 ya iste herzaman olmuyo mecbur cok buyuk bi sorun olmasi lazim bakmiyolar. Ultrasona bile 9 ayda sadece 3 defa bakiyolar oyuzden cnm.
Patito__ Cnm bn genelde kendimi cok yordugumda cok yol yurudugumde mesela beyaz akintim gelir insallah snnde ole bsydir agrida yoruldn ondandir insallah tabi hicbirseye kesin diyemeyiz tahmnm bnlar
Cgla Patito__ evet genellikle biraz calistgmda veya yurudugmde yogun geliyor. Insallah bisey yoktur simdiye kadar hic olmadi çünkü sadece mide bulantilarm vardi birden olunca korktum.
95papatyabahcesi Bnm 16 haftaya kadar belim cok agiriyodu hatta koptu kirildi denecek kadar oturamiyordurm oturuyirdm kalkamiyordm tutuluyodu tabi bnm belimde hassas ama cocuk tutunmaya calistgi icin o haftalarda agirin normal canm 16 dan sonra toparliyor biraz kasiklar agiroo sonra rahim buyudukce ama hafif haff gecio kendini uzup sakin skinti yapma bebegin etkilenmesin.😊
Patito__ Cgla bence korkmani gerektircek bir durum yok ayaklarnn altina yastk koy ve gzlce dinlen yarina biseyn kalmaz
Cgla tubatayfun fransadayim. Yok valla burda öyle degil canim ya. Ozele gidersen evet ama özelde cok pahali oldugu icin.
Mami Cgla 3.5 aydır yatiyorum annem yanimda allah razi olsun herseyimle ilgileniyor doktorum bana istrat verdi mecbur. 36+3 kadar geldik. 1 hafta sonra dikişim alinacak insallah. Normal dogum istedigim icin. O gün randevum olmasaydi yavrumu kaybederdim rabbim bagişladi hamdolsun.