ada94 gulapikk evet o bebeğe gerçekten kilo aldırıor. Normalde çok ama çok severim benimki yedirtmior.
kaderelmci Gamzemutlu 22. Haftada 430 , 25 hafta da 805 gramdık biz doktorumuz gayet iyi sağlıklı demişti maşallah siz baya iyi beslenmişsiniz
Gamzemutlu kaderelmci valla neyle beslendim bende anlamadim yumurta yiyemiyorum süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum yani yesem bile az miğde bulantisindan
kaderelmci Gamzemutlu yumurta hariç saydıklarını bende tüketemiyorum çocukluğumdan beridir hemde umarım şekeriniz çıkmaz yükleme yaptırmış mıydınız
Basceldan Murvetdundar hayir gayet iyi ortalarda bunun icin gunde bir kez kefir bir kez geceleri sut ve yaninda 12 adet kuruyemis ve meyve yi de yemeniz gerekir pekmek tahin kasar peynir bebege kilo aldiran seylerdir
Basceldan Murvetdundar findik cig 12 adet veya ceviz uc tam yada badem 12 adet 10- ben bunlari tuketiyorm
seldaas Kızlar benim bebeğimin kilosu bugün 560 g çıktı dr uyumlu dedi ama burdaki kiloları okuyunca şok geçirdim. Extra aşırı yemiyorm yani her gün şu bu vitaminleri de gün aşırı içiyorum. Ne yapmalıyım endişelenmeliyimiyim😕