Aysin34 Merhaba anneler, bugün doktor kontrolümde bebeğin baş aşşağı döndüğünü ve kanala girdiğini öğrendim. Korktum biraz, 35 +5 haftalığız. Sizin ne zaman kanala girdi ve doğum oldu acaba 😊🥰
BTSG04 Aysin34 canım benim bebeğimde 35. Haftadır filan kanalda 40+1 oldum halen gelmedi 😅 yani kanala girmesi pekte bi anlam taşımıyor sanki. Hem çok hareketli biriyim ama kızım nazlı çıktı
SutlacimiYedimmiBen Aysin34 bnmki 38e kadar kanalda değildi net tam 40.haftada doğurdum bnmki ikinci gebelikti ikincilerde dogum aninda kanala giriyor cogunlugu
MerveDurr Aysin34 27. Haftamda kafası aşağıdaydı hiç dönmedi tkrr 35 de falan kanala iyice yerleşmişti aşağıda baya ama 39+1 hala gelen yok🙄
3MelekAnnesi3 Aysin34 oglum 37 da kanala girdi 39 da suniyle dogdu ama yine gelmeye niyeti yoktu tansiyon yüksek cıkınca mecbur suniyle baslattıkta dogdu 😊
Aysin34 BTSG04 ya ben de korktum acaba erken mi diye😄ama belli olmuyor dediğiniz gibi. Hayırlısı olsun hakkımızda 😊
BTSG04 Aysin34 yok canım her bebekte farklılık gösteriyor inşallah hayırlısı ile alırız kucağımıza ☺️
Alminanin_Annesi61 31+0 bebeğim doğum pozisyonunu almıs 28 haftadan sonra normal bir durum diye biliyorum canı sıkılıpta pozisyonları değişmediği sürece iyi bişey bence.