mlkkk 31 32haftalık bacak arası kas ağrısı gibi kemik ağrısı yaşayanlar var mı? Neden olur acaba yürürken çok zorluyor kemiklerim ayrılıyor heralde 😅
Nejlavrl mlkkk bende cabuk yoruluyorum bacaklarim beni tasimiyor sanki birde sabah uyandığımda bacak agrisi ile uyaniyorum daha dogrusu bacagin baslangic noktasinda bir agri hep ayni tarafa yattigim icin altta kalan bacak çürüdü sanırım 🤣😂
Zeynep616161 mlkkk benimde bacak içlerimdeki kemiklerim ve popo etimin içindeki kemiklerim sızlayip ağrıyor, 32+6 dayiz
Yetgineslihan mlkkk benim alt taraf kopuyor sanki ayrılacak kemiklerim, bebek kanala girmiş ondan oluyor dedi doktorum
Sedakbyk mlkkk benimde agrim oluyor bugun doktora sordum bebek buyudugu icin baski yaoiyor bol su icip yorulmayin dedi.
mlkkk Nejlavrl ben tek tarafa da yatmıyorum canım uzun zaman sonra bi yürüyüş yaptım geldiğimde bacak aralarım ağrıyordu kas ağrısı gibi beş altı gün oldu hala kas ağrısı gibi yaşıyorum ama kemik ağrısı diye tahmin ediyorum acaba çatı ağrısı filan mı diye düşünüyorum 😅
Nejlavrl mlkkk ben sadece soluma yatabiliyorum ya sirt ustu nefes alamiyorum sağımdada rahat edemiyorum hamile kalmadan oncede soluma yatardim hep sabah uyandigimda tam bacağımın baslangıc yeri agriyor oluyor üzerine yatmaktan agri giriyor herhalde diye dusunuyorum ama bilemiyorum tabi
Zeynep616161 mlkkk hamilelikden🙈 vücudumuzda hamile olduğumuz için bir takım belirtilerin olması normal, Buda onlardan biri 🌷eşime diyorum bazen halim hiç yok dıyo belki hamilesin 😂bunun gibi yani, belki hamileyiz😀🙈
mlkkk Yetgineslihan benim bebeğim de doğum pozisyonundaydı bende kanala indi de ondan mı oluyor diye düşünüyordum canım bugün başka bi doktora kontrole gittim pozisyon aynı ama kanalda değil kemiklere baskı yapıyor heralde 🤷🏼♀️
mlkkk Zeynep616161 aynı benim eşim de öyle bi ah vah yapayım hamile olabilir misin acaba diye zekice bi tepki veriyor sizin eşinizde çok zekiymiş nasıl biliyorlar yaa 😂
Nur_tanem mlkkk kalçamdan bacağıma inen siyatik agri vardı bacağım tutmuyordu magnezgum takviyesi ile çok şükür o ağrılar geçti ama çok afedersiniz vajinada zonklama gibi bı acı oluyor ilk yürürken sonradan kayboluyor ama sızlıyor resmen 🥴 ayağımda ödem oluyor çok ayakta kalmaktan şekilden şekle giriyoruz 😂🤧
mlkkk Nur_tanem bende çok ayakta kalıyorum canım magnezyum ilacım var aslında kullanayım diyorum olmazsa ona başlarım artık onun içinde birinin doktoru tam hatırlamıyorum 32 den veya 34den sonra içme kasılmayı engeller gibi bişey demiş halbuki benim bildiğimde kramplar ağrılar bu haftalarda artıyor asıl bu haftalarda kullanılmalı artık hangisi bilgi kirliliği bilmiyorum 😅
Dilek0809 mlkkk sadece bende var sanıyordum bu saçma ağrı😂 yani yalnız olmadığıma bir miktar sevinmiş olabilirim 29dan sonra özellikle alt bölgem çok ağrımaya başladı normal deniliyor katlanacağız
mlkkk Dilek0809 kemiklere baskı yapıyor heralde canım bilemiyorum bende yürüyüşten sonra başladı kas ağrısı sanıyordum ama şiddetlenerek kemiğe vurmaya başladı
Eliz34 mlkkk al benden de okadar, ayaklarımda bacaklarımda geceleri anlamsız ağrı başlıyor, yanmamı dersin uyumamı, kan dolaşımı hızlanması mı değişik bişey
Gzrilknur mlkkk doktor kontrolünde mutlaka söylemelisin 🤗 ilaç veriyorlar ve rahatlıyorsun sonrasında. Yoksa çekilecek gibi değil o acı
mlkkk Gzrilknur kontrole gidince konuşacağım canım muhtemelen magnezyum der evde var ama kullanmıyordum ona başlayacağım bakalım 😊
Nur_tanem mlkkk hiç öle birşey demedi ama normalde 30+5 iz cnm da iki hafta önde küçük beyimiz sıkıntı olsa derdi herhalde içme diye vitaminleri bir hafta keselim bakalım bı ödem için dedi sadece balık yağı hapı filan da içiyorum ben en başından beri bu ay fazla kilo aldım ilk defa 😂 bakalım dengeler mi vitamin içmemek