Zuzuu Merhaba kızlar 28.haftama gireceğiz..geçen hafta kanda açlık tokluk baktırdım normalin altıda düşük çıktı ikiside..suyumda bebeğimde herhangi bir problem yok..çok aşırı şekerlide tüketmiyorum babamda ve dedemde şeker hastalığı var..riskli gebe olduğum için doktorum her ihtimale karşı gizli şekerin olabilir dedi..bu haftaya kadar yaklaşık 9-10 kilo aldığım için..ama ben hala kararsızım şeker yükleme yaptırmaktan..sizler yaptırdınız mı yaptırdıysanız herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
Epelinkiran Zuzuu bende sizin gibiyim 12kilo aldm annemde şeker var o yüzden doktorum risk grubundayım diye yaptırmamı istedi. Şükür sınırın altında çıktım ama yine de dikkat et yediklerine dedi doktorum
SelinTrkan Zuzuu tehlikeli bişi değil ki yaptır bence ben daha 2 gün önce yaptırdım doktorum bana bıraktı ama tavsiye ediyorum dedi ben istedim şükür bişi çıkmadı bence yaptır
Zuzuu Demir bana eğer gizli şekerin varsa erken doğum olur bebeği küveze almak durumunda kalırız o zaman daha çok üzülürsün dedi o yüzden yaptır dedi hala kararsızım
Demir Zuzuu Doktorum yaptır deseydi yaptırırdım ben.Her ay açlık şekerime baktırdım ki onuda doktorum istemedi ben yaptırdım.Sonuçta güzel olunca gerek görmedi.Kilo alımım yok bebeğin gelişimide normal bunlarıda baz alıyor doktorlar.