Sermel Sabah gözümü mide bulantısıyla açıyorum akşam gözümü mide bulantısıyla kapatıyorum. Yardımcı olun bana ne iyi gelir. 9 haftalık bebek.
Rabiaphlvn Sermel Ben 18. Haftaya kadar kusmustum hep. Ne denediysem gecirmedi her yedigimi tekrar kustum
cigdmpkr Sermel Valla cnm ben 35 haftamdayim hala ara ara kusuyorum malesf çözümü yok bebislerimiz için dayaniyoruz 😍
Faziletttt Sermel bnmde öyleydi cnm unisom diye bir ilaç verdi dokturum çok iyi geldi uyku içinmiş ama inan o kurtardı beni bir gün içmedim denedim ayyy kusmaktan öldüm resmen 17 haftalığım hala içiyorum gece yatmadan hem uyumama yardımcı oluyor
Mlkplt Valla canım ben 15 haftalık gebeyim hala sabah mide bulantisiyla uyanıp istiğfar ediyorum herşeyi denedim ama iyi gelen bişe yok mecbur bı süre cekicez bunu. Kraker filan var iyi gelenleri duydum ama bana pek fayda sağlamadı dene istersen bi
Sermel Mlkplt işe yaramıyor. Bulantı yüzünden gebeliğimin mutluluğunu yaşayamıyorum:(( sizin daha devem mı ? Ben de 12 de bitiyor sanıyordum gün sayıyordum:((
Sermel Rabiaphlvn ya şimdi çok korktum doktora gittiğimde de zayıflamıştım en son bulantı yüzünden :((
ozlmerol Valla bende aynıydım tek iyi gelen şey zofer 4 mg sabah akşam aç karnına doktoruna danış istersen kullan derse kullan onun dışında ne leblebisi kaldı ne çubuklu krakeri ama nafile bide katı şeyler tüket sıvı şeyler miğde bulantısını arttırıyo diyo doktorlar geçmiş olsun canım. 😊
Sermel ozlmerol katı şeyler derken? Sıvı şeyler tüketeyorum zaten canım benim. Tamam doktoruma danışacam.
Sermel Faziletttt ben doktoruma sorayım en iyisi bi bakalım ne yapacak canım içim dışıma çıktı resmen
ozlmerol Sermel katı şeyler mesela haşlanmış patates haşlanmış tavuk yumurta çorba yerine sulu yemek ye
Cgla Bende 13 haftaligm canim bende ayniyim sabah kalktigimda tuvaletin kapisina kosuyorum direkt. Krakerler felan hafifletiyo ama geçirmiyor tabikide. Ilaclar banada fayda etmedi. Kati yemekleri asla yiyemiyorum et, tavuk felan türü yemekler aslaaa gorunce bilz midem bulaniyo. Eşime zor guc yemek yapiyorum. Valla bende 12 haftadan sonra gecer diye gun saydim hergun gececek diye kalkiyorum ama nerdeee. 🙈
Sermel Cgla ben eşime yemek yapana kadar ne işkenceler çekiyeoum, yemek kokuları bile beni çok rahatsız ediyor.
Cgla Sermel bendeee oyle valla. Nasil yapcaz bilmiyorum. 2 aydir adama dogru duzgun yemek yapmiyorum ivir zıvırla gecistiriyorum hep.