Lezginka Selam kızlar 32+1, Bugün renkli ultrasonda doktor oğlumuzun pipisinin büyük olduğunu, Peygamber sünnetli olabileceğini söyledi. Bu durumu yaşayan, tecrübesi olan var mı? Yeni araştırmaya başladım bakalım.
balbocegim27 Lezginka kardeşim de olmuştu hattâ doktor anneme kızmış neden acele ettiniz diye kardeşim rahatsız dı annem de sünnet ettirilmedigini söyleyince doğuştan sünnetli demiş biraz et parçası kalmış onu da daha sonra aldırırsınız demiş ama ömrü yetmedi
Byzz Lezginka canım selam öncelikle insaAllah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız 🙏 benimde oğlum olacak ve pipisi büyük dedi doktorumuz pipi büyük olduğunda peygamber sunletli mi doguyormus ilk defa duydum bunu bende korkuyordum bir problem olamasin diye
balbocegim27 mucizemmmmmmmm evet doğuştan kalbinden rahatsız dı yoksa o kalan et parçasını aldıracaktık
Lezginka Byzz canım amin, teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Ben de anlamadım pipisi büyük dedi ve baş kısmına bakarak Peygamber sünnetli olabilir dedi. Bu sonraki dönemde ameliyat gerektiren bir durum ancak doğmadan bir şey anlayamayız. En hayırlısı neyse o olsun inşallah, sen kaçıncı haftadasın?
Byzz Lezginka böyle olduğunu bilmiyordum banada pipisi büyük dedi ama başına falan bakmadı ben 25 haftalik hamileyim biz başından beri büyük olduğunu biliyorduk cinsiyetini öğrendigimizde söyledi pipisi büyük diye her neyse sağlıkla doğarlar insaAllah oyle birşey olursa icabına bakılır illaki canım sikmayalim canımızı