Svural Merhabalar 7 haftalık hamileyim 5 kg verdim kusmaktan normal dedi doktor bu durumu yaşayan oldu mu
Nurr-mom Svural evet bende yaşıyorum 11 haftalık bende 5 kilo verdim benim 7 8. Haftada başladı midem hala çok kötü şurup falan verdi nafile geçmiyor perşembe yine randevum var nasipse bu sefer ilaç isteyeceğim dayanacak gücüm kalmadı
Nurr-mom Svural bir aydır sevdiğim şeyleri bırak hiçbir şey yiyorum yesem midem mahvoluyor her şeyi denedim ballı su vs süt ürünler asla iyi gelmiyor bana normalde çok severdim ama hiçbir şey yiyemiyorum 😞canımın çektiğini bile yiyemiyorum resmen yemek yemeyi özledim yemek yiyen insanlara imreniyorum
ikincimucizemmmm Svural offf çok fena günlerdi çok zor atlattım geçti şükür giden kiloları geri aldım mide bulantısı geçince rahat ol 8 kilo vermiştim 20. Haftamda geçti tam anlamıyla benim bir aydın rahatım ve aşırı yiyorum
1006gn Svural merhaba ben de 3 kilo verdim hala da alamadım 12. Haftaya girdik normalmiş ben de aynı sorun için başlık açmıştım bir sürü tecrübeli anneden mesaj almıştım, oluyormuş böyle😊
ebrarecem Kızımda 10 kilo vermiştim sonrasını saymadım. 5 aydan sonra ufak tefek yemeye başlamıştım. Korkma 3 ay depolardan besleniyor o yüzden birden kilo kaybı yaşıyorsun. Bulantıya rağmen az da olsa ye takviyeleri kullan toparlıyorsun.
balbocegim27 Svural bende 5 kg verdim bulantılarım 16. Haftada azaldı safra çıkarmam sabahları devam ediyor ama bulantım azaldiktan sonra yemeye ve kilo almaya başladım